45

И при нас

преди 4 месеца

Е така,ниския рейтинг управлява!

44

Защо ли?

преди 4 месеца

До Анонимен 44: Според най-скромните оценки общият брой на цивилните, убити по време на бомбардировките на НАТО над Сърбия, възлиза на над 1700 души, включително почти 400 деца, около 10 хиляди са тежко ранени. Около 1 милион души са останали без вода, 500 хиляди души са останали без работа, хиляди са останали без покрив над главите си. Според ООН 821 души са изчезнали, повечето от които сърби. "Аз предложих да бомбардираме Белград", казва тогава сенаторът от Делауеър (сега дядо) Байдън.

43

Анонимен

преди 4 месеца

Добре, бе! Защо го мъчат горкия човечец? Той е видимо неадекватен и няма нужда от никакви медицински заключения. Дано и двете партии издигнат по-нормални кандидати, че иначе и при тях ще стане като на изборите за София - Държавна сигурност или Държавна собственост

42

SciFi News

преди 4 месеца

Учени от Масачусетския Университет финансирани от Фондация близка до Демонократическата партия са доказали, че интелекта на Джо е напълно равен на интелекта на водещия български политик Шишян Пеефски, което доказвало, че Бай Дрън бил напълно готов да кандидатства за 2 мандат ! В проучването доброволно участвал Шишян, който изпратил мозъчни клетки от седалището си, казват от Университета !

41

До 53 Анализатор

преди 4 месеца

То и тука е така. Избираш между кpетени, а реални кандидати практически отсъстват.

40

Онзи

преди 4 месеца

Памперса има подкрепа само от господарите му - филантропи и техните ЛГБТ организации. В България тече яко пропаганда от "независимите" медии.

39

Анализатор

преди 4 месеца

Срам за Америка.Виждате ли какво е да нямаш избор.Тръмп или Байдън?Това е кошмар.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Честно казано, Ленин в мавзолея изглежда много по-свеж, а и със сигурност има много по-висок изборен рейтинг.

37

баба мара

преди 4 месеца

затворен в ранчо до края на живота си финансов одит на семеиството

36

Анонимен

преди 4 месеца

Какъв рейтинг би могъл да има един напълно неадекватен човек? Само в Холивуд му се радват. Те там незнайно защо много мразят Тръмп.

35

Пенсионер

преди 4 месеца

И двамата не стават. Защо няма трети кандидат ?

34

Гай Зън

преди 4 месеца

Хубавото на този президент е, че показа на целия свят кой всъщност управлява САЩ и като цяло всяка страна.Няма как човек бе мозък, във вегетативнонсъстояние да взема решения. Той не може да прочете изречение от 3 думи. Иначе гондържат там за украса.

33

Да бе!

преди 4 месеца

38.9%!!! Щом толкова му дават агенциите, смятайте че не е повече от 20%. На изборите Тръмп ще го отнесе както бръмбар сламка!

32

Анонимен

преди 4 месеца

Зад гърба му духове подскачат,в ада дяволи го чакат.Бай,бай Дън!Изкукал пън!

31

Шишо

преди 4 месеца

Готов съм тоалетния продукт на Джо да ям и да продавам сичко българско в името на това да излазя от списъка на Магнито....Не васал а направо изтривалка съм готов да стана в името на келепира си......

30

Пеефски

преди 4 месеца

Бате Джо ако ти построя паметник на мястото на ПСА, ше ме искараш ли от Магнитния списък ? Голем съм евроатлантик и лижа с език черджетата пред входа на всички посолства !

29

John McKenzy

преди 4 месеца

I "trust" Joe 0,00001 %. That's one big nothing !

28

Анонимен

преди 4 месеца

Лекарят на Бялата къща официално декларира, че интелектуалното състояние на Бидона и сега из6лючва възможността той да изхълнява функциите на Президент, ... камо ли да изкара още един мандат!

27

Анонимен

преди 4 месеца

Предстои са бъдат осъдени едни лица от обкръжението за злоупотреба с безпомощен дементен старец, който е принуден да повтаря, каквото му шушнат в ухото, понеже самият не е способен на свързана мисъл.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Няма измислено лечение за деменция - единствено се задълбочава! Човек губи способност за правилна преценка на заобикалящата действителтост! Всеки наш ало-ало майстор, за 5 минути ще убеди Бидона защо е толщова важно да му хвърли пачка долари през балкона!