46

Анонимен

преди 4 месеца

Примитивен театър за зрители аутисти.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Ми как да се изразя-Западът става все по-комичен и извън реалността. Светът се управлява от трупата на Монти Пайтън.

44

Анонимен

преди 4 месеца

"...двойката се запознава през 2000 г. в бар в Сидни..." - ясно. Пиянски клекс и истински принс на бял конь! Има нещо гнило там...

43

Военен

преди 4 месеца

Дали нашиьо Зелен Чорап да не опита да направи Монархия? И без това напъните му за парламентарна рэспублика се утекоха у ряката. Ще звучи гордо, като Крал ЗеленоЧорапов Овенний.

42

Prince Of Aetos

преди 4 месеца

За мен се бият две принцеси (бъдещи кралици) а те ми натрапват да се взема с една се,лска пръчка, как да стане това, а?

41

--

преди 4 месеца

Какъв превод, какво чудо. Вие сигурно сте били там и сте видели как: "...неопреновият му костюм се напълни с вода по време на курс по гмуркане и той трябваше да клатушка като пингвин."... Само не се разбира какво да клатушка като пингвин."...единствената управляваща кралица в света в монета"... За това и Пратчет не се е сетил.

40

Русия

преди 4 месеца

Българи ахкайти охкайти ВАЖНА НУВИНА за наркуманцити инцести

39

Анонимен

преди 4 месеца

На кого му трябва да има крале, кралици и всякакви подобни. Някога това е била формата на управление, но в днешни дни се избира правителство. Смешно и налудничаво звучи всичко това. Търтеи живеещи охолно на гърба на народа.

38

Престолонаследника

преди 4 месеца

Аз ако се оженя за кралица би трябвало да си сменя православната вяра с католическата и да се закълна в новата държава която ме короняса за крал по брак с кралица. Е за любовта бих се жертвал!

37

Краля на Дания

преди 4 месеца

Има нещо гнило в България

36

Анонимен

преди 4 месеца

Дач, Данубе - това е от където извира реката Дунав. Дач е нашият Български Ъгъл - Онгъл където сме си пасли Конете и от там прескачаме и твориме Англия при нашите братя - Целтите - Келтите сътворени през 7 век преди новата ера от Кинг Болг - сина на Дядо Коледа. В Ирландската Сага пише, че кинг Болг е твореца на Целтите, понеже Болг е изпълнил своята Цел и пренесъл част от населението на Балканите там!

35

Анонимен

преди 4 месеца

Поредни кърлеш ограбва петрола на Гренландия.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да върне Гренландия на ескимосите.

33

Честно казано

преди 4 месеца

Все тая. Той реално е Никой с представителни функции.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Дач, Дануба, Дунав - това е българският Ъгъл, Онгъл - където ние Българите сме си пасели Конете понеже там винаги е имало зелена трева и от там нашият Български Онгъл, прескача и отива при нашите Братя - Целтите (сътворени от сина Болг на дяда Коледа - в Ирладската сага пише, че кинг Болг е твореца на Целтите - Келтите, понеже Болг изпълнява своята Цел) и сега са от името Онгъл на Англия.... Защо само в Шотландия и в България има Гайди, направени да свирят от агнешки кожи? Дач, Данубе Дунав!

31

Идете в Дания

преди 4 месеца

По-точно в Копенхаген. Вижте им музея с кралската съкровищница. Уж стоят встрани от историята, а доста активно са участвали в нея. А на 200 метра от него е музеят на модерното изкуство. Много северни градове претендират да са Северната Венеция(Санкт Петербург, Амстердам и т.н.). Но Копенхаген е. Той е. Добре пазена тайна, не и за икономическите имигранти, пардон, бежанци. Вижте го докато не го претаковат.

30

Пинго-Понго

преди 4 месеца

Ай Донт Уона Лив да Конго! След "прънц" Хари всеки може да е лорд, дюк, граф или крал на всичко.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Пинко розавата пантера - още един *** на европейски Небосклон!

28

Анонимен

преди 4 месеца

И на него да му ебта майката

27

Рундьо Радев

преди 4 месеца

Тия са само позьори нищо не управляват. Спремо тех, аз съм цел Император. В мойте владения, падарин не може да се назначи без да ме питат. Ако ме не питат ще ги бомбандирам от руски самальоти бълващи руски опорки и газови димки за населението, да не вижда лъжите ми съшити с бели конци.