44

Да

преди 4 месеца

Не те реша аз тебе лелче ЛГБТ активист

43

Чичо

преди 4 месеца

Аха, е сигурно за туй поповете еват момченца сигурно (за да решат тоя проблем)..

42

Анонимен

преди 4 месеца

До Сетила се Мара. Те и манипулаторите като видели, че вече в тия времена "вярващите" в каквото каже попа са по-малко наблегнаха на извънземните, екстрасенсите и странните "религии" като "здравословен живот", "хомеопатия", "гущерите", "сциентологията" и т.н. и непрекъснато навсякъде по света има верващи в нещо си, но не и точно в Бога въпреки че твърдят обратното. Обаче мюсюлманите си държат на глупостта "свещенна война" понеже са брутално изостанали, но лесно се възприема.

41

Анонимен

преди 4 месеца

До Сетила се Мара. То и затва им натяквам, че не е каквото го иска Господ, а каквото си го измислят поповете за себе си да си им е тъмън, но обаче не ми верват и *** минусоват.

40

Теди

преди 4 месеца

ЗАЩО ЦЕНЗУРИРАТЕ ***

39

Теди

преди 4 месеца

ОБАЧЕ ЛИЛИТ НЕ Е ЯЛА ОТ ДЪРВОТО НА ДОБРОТО И ЗЛОТО НАЛИ САМО АДАМ И *** СА ЯЛИ ОТ НЕГО МНОГО ИСКАМ ДА ВИДЯ ГОСПОД И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ

38

Анонимен

преди 4 месеца

Перверзията издевателство ли е над жена и оскърбява ли Бог?

37

Амин

преди 4 месеца

Да, всяко насилие оскърбява Бог, но жените и децата са най-уязвими на земята и се нуждаят от специална закрила. Тревожно е, че в Италия са били извършени толкова убийства на жени, след като италианците са известни с изкуството да ценят и глезят жените, да са галантни и джентълмени...

36

Анонимен

преди 4 месеца

Прогонил жената, а и робиня му се прищяла.

35

Сетила се Мара

преди 4 месеца

До Анонимен 35 Да, и на мен това ми направи, меко казано, лошо впечатление в Библията. Значи евреите са имали роби...

34

Анонимен

преди 4 месеца

До Сетила се Мара,. Ного чуеколюбив чуека - позволява да има робство.

33

Това е добър въпрос

преди 4 месеца

До Анонимен 30. "А насилието над мъже радва ли бог? Колко мъже са убити във войни?". И нас едно време ни учеха, че мъжете ходим в казарма, а жените раждат. Всеки си изпитва болката. Както му е отредено.

32

Forever

преди 4 месеца

Добре го е казал папата, но е нужна повече справедливост от негова страна, да погледне и издевателствата над мъжете от жените в материален аспект, някои мъже изкарват толкова колкото могат, а жените им искат да харчат като арабски принцеси.

31

Стига с Папата

преди 4 месеца

Папата се избира от КАРДИНАЛИ. Те са интересните. От древен Рим има правило, че който те назначава(избира), на него се дължи лоялността(верността).

30

Анонимен

преди 4 месеца

Прогонил жената, пък и робиня му се прекара!

29

Анонимен

преди 4 месеца

А насилието над мъже радва ли бог? Колко мъже са убити във войни?

28

Анонимен

преди 4 месеца

Тука има по-големи католици от Папата!

27

Иван

преди 4 месеца

Защо не позволявате на влюбена мъжка двойка да се целува страстно по улиците и да се докосва нежно? Такъв заряд преминава през тялото когато мъж нежно докосва кожата ти и те обсипва с целувки. Свързваш се с космоса. Мъжете трябва да бъдат насърчавани нежно да целуват по устните други мъже.

26

Сетила се Мара,

преди 4 месеца

Да се побара. Нали все още в Библията е: " Не пожелавай жената на ближния си, нито дома му, нито нивата му, нито роба му, ни робинята му, нито вола му, ни осела му, нито някакъв негов *** - нищо, което е на ближния ти. ( Изход 20:1-17). Християнската Църква не може и не бива да се ремонтира, реновира, модернизира, адаптира. Тя е такава каквато е. На който не му харесва - премества се в "друговерие". Вярва в друго. Който разбрал - разбрал.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Педофилията го радва ? *** *** у господа