348

Анонимен

преди 5 месеца

БЕЗ ПАНИКА, МОЛЯ ! ПРЕЗ 2024 УКРАЙНА ПОЛУЧАВА ДАЛЕКОБОЙНИ СИСТЕМИ И САМОЛЕТИ И ОСВОБОЖДАВА ТЕРИТОРИЯТА СИ ОТ РУСНАЦИ !

347

Анонимен

преди 5 месеца

Без паника, моля ! Всички агресори свършват или в затвора или в земята !

346

путин отдавна умря

преди 5 месеца

ИМОТИТЕ В БУРГАС И ВАРНА СЕ ОБЕЗЦЕНИХА ! ТУРИЗМЪТ ЗАПАДНА ПО БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ ! РИБОЛОВЪТ И ТРАНСПОРТЪТ В ЧЕРНО МОРЕ СА НАРУШЕНИ ! ТОВА Е ПРИНОСЪТ НА КРЕМЪЛ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА !

345

Анатема

преди 5 месеца

Антихристът Путин втора година пали и граби православни земи! Да гние в Геената ВоВеки!Анатема!

344

Розовото патенце

преди 5 месеца

Аз плача всяка вечер защото Путин е много лош и ме е страх от него.Получих гастроентерит само като го показаха по телевизията.Как да го питам дали ще спре гражданската война в русия?????

343

СлаваНаПутин

преди 5 месеца

Путин е велик дипломат и разузнавач, и много здрави нерви има, но въпреки това направи много грешки. Ако бяха краварете или чи.фy tиtе, с "демократичните " си бомби само за 24часа щяха да изпепелят гр. Киев, щяха да хванат и кастрират дрогиращия се Клоун, и щяха да го предадат на народната "любов" на оцелелият украински народ да му се "порадва" в центъра на изпепеления Киев.

342

СлаваНаПутин

преди 5 месеца

Путин е велик дипломат и разузнавач, и много здрави нерви има, но въпреки това направи много грешки. Ако бяха краварете или ***, с "демократичните " си бомби само за 24часа щяха да изпепелят гр. Киев, щяха да хванат и кастрират дрогиращия се Клоун, и щяха да го предадат на народната "любов" на оцелелият украински народ да му се "порадва" в центъра на изпепеления Киев.

341

Ха, ха

преди 5 месеца

Пръц пръц "велика фашитска руска" атака!! Ха, ха ха пръц пръц голяма атака на немощна Русия на фашистите от 1928 година. Хитлер Путин,***, пак се изпръцка. Хе, ха ха . . . ***

340

Анонимен

преди 5 месеца

349 Хаах, как да не проси, Путин потърси военна помощ от Северна Корея. Договори неизгоден за Русия търговски обмен с Индия, Китай, дори Иран. Русия никога не е правила подобни отстъпки в историята си. Това че не проси от Запада, не означава, че не проси изобщо.

339

Анонимен

преди 5 месеца

Колкото повече засилва атаката над Украйна, толкова повече се засягат санкциите срещу Русия. Те могат да се пренесат и над страните, които търгуват с Русия.

338

Анонимен

преди 5 месеца

До Военни цели ли?така си плямпаш наизуст сринатите селища са фронтова линия

337

Избор на злото

преди 5 месеца

Нито Зеленски нито Путин са ми приятни! Путин обаче не проси, докато Зеленски не само проси, а заповядва да му се дава и с това ми е по неприятен! Избирам по-малкото зло!

336

Анонимен

преди 5 месеца

До Руснак Май фашистите са в Москва,а не В Украйна!

335

Анонимен

преди 5 месеца

Да си зомбиран путинофил е страшна диагноза! Ако ще Путин да избива още хиляди жени и деца ,тези хора си повтарят Слава на Путин! Но интересно никой от тях не отива на фронта да се бие за него или да живее в руския рай!

334

Военни цели ли?

преди 5 месеца

Я пак! Че я си направете труда и изчислете колко от ударите на Русия са по военни и колко по граждански цели.Сринати до основи градове, жилищни квартали, болници, детски градини, заводи, театри...И всичко това са "военни цели"?! Истината е една и тя е,че другаря Путин се е вманиачил да изтрие Украйна от лицето на земята и да избие, или покори населението и.И това в 21 век! Каквито и захаросани приказки да говори той е само един луд диктатор на който липсват всякакви човешки качества!

333

Руснак

преди 5 месеца

Не само се закани но го и изпълни, за два дена им разби мечтите за съществуването на фашистка Украйна на световната карта

332

Лекар

преди 5 месеца

Моят Пациент....Аз да нападна Украйна...никога!...Аз, Ние.... не искаме територията на Украйна!.... Навсякъде където има руснаци,Русия трябва да ги защитава....руснаци има и в България, цяла Европа, Азия и Америките, дори и в Антарктида.... къде ще бъде новият руски мир,....чакам пациента ми, да ми каже,той сега е в изолатора....защото последния път много буйства....

331

Анонимен

преди 5 месеца

Аз съм лекарят на Путин.Искам да заявя , че Путин отказва да подмени хапчетата и през новогодишните празници състоянието му се влоши.Лично е поел командването на изстрелването на иранските дронове .Крещя обезумял че не му дават дронове.

330

Анонимен

преди 5 месеца

Ппгерберасите са болни хора

329

До 343 и укроидите

преди 5 месеца

Събудих се за да ида по нужда,ама гледам тука има как във миризливите ви укро усти да го издрусам. Преди това си измийте зъбите да не ви налепя много по тях нещастни,миризливи хохли.