18

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС по спокойно, всичките тези здравеняци ще дойдат в Бг и Румъния.:))

17

Анонимен

преди 4 месеца

Много свенливо (страхливо) сте го подкарали... думата "мигранти" вече забранена ли е? Защото баш мигранти са ги вършили тия работи. Да ви имам и журналистиката, и професионализма, и честта.

16

Анонимен

преди 4 месеца

А сега да стане ясно КАКВО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ се е случвало през нощта в Берлин: тълпи МИГРАНТИ са вилняли из града, хвърляли са бомбички и коктейли ***, нападали са полицаи (всяка минута е съобщавано за посегателство срещу полицай), рушали са и са чупили, има няколко насилени бели жени... Интересно, не мъцвате нито дума за това в "новината", която ни подснасяте. Що така? Ще вземем да се усетим какво ще е и ПРИ НАС, като започнат да ни ги пращат "в пакет" по няколко хиляди заради Шенген? М?..

15

Просто Принтери

преди 4 месеца

Напускане на долнопробния ЕС с милионите джихадисти, меките китки и алчните крадливи политици! Време е да се върнем към корените си и правата вяра и да загърбим извратените евро-атлантически мюсулманизирани и изхомосени клоуни!

14

х

преди 4 месеца

Като пуснаха толкова инженери и ядрени физици в страната си, ще сърбат попарата.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Така е в Шенгенските страни. Таковата уелкъм.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Към 11. Извинявам се!

11

Наблюдател

преди 4 месеца

В Германистан полицаите ходят с балетни роклички и държат изкуствени фалоси за респект. Чичко Хитлер подскачал в гроба и псувал на афганистански.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Алеkcaндъp, самият ти разбираш ли какво си написал в заглавието? Лично аз разбрах, че с помощта на пиротехника са арестувани полицаи.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Те щяха да оправят проблема с работната ръка и демографията в Германия. Да ама по харц 4 получават всеки месец помощи от немския данъкоплатец. Как никой никога не огласи по какъв начин и с каква подкрепа МЪЖЕ по на 20-30 г. минават охранявани граници с нови айфони и по 1000 евро джобни и се озовават в Европа. Как така всичките се оказа че имали точно новия айфон и точно равна сума в джобовете. Кой им дава тези пари и ги превежда през границите. Това ли са физиците, инженерите и лекарите..

8

История

преди 4 месеца

Трябваше да има 230 препарирани и като се разчуе,нещата ще се саморегулират...

7

Тираджия по природа

преди 4 месеца

До 2 правилно полицията в Германия изглежда много зле, в Испания и Великобритания изглеждат много по добре и автомобилите им също с отличителните знаци и как са боядисани като цяло, в Испания особено униформите изглеждат много яко и няма полицай под 1.80 като в Нидерландия, Германия е смях. Но всички си остават полицай каквото и да сложат:) (

6

?

преди 4 месеца

Къде е спокойната и добре уредена Германия отпреди 30 години? къде е Европа отпреди 30 години? Всичко отива на майната си.

5

До от Германия

преди 4 месеца

Така е. Както и тук, така и в Германия, който не става за нищо, отива да стане полицай.

4

Мдаа

преди 4 месеца

Берлин отдавна не е Германия нормално!! По скоро нещо между Ливан и Авганистан много опасно място в прочем съобщиха че снощи нападението е било организирано от приятелски неонацистки огън от Украйна добре им е на швабите!!

3

Анонимен

преди 4 месеца

Не смеят да кажат, че са мигранти! Да им вдигнат помощите и да им дадат по- големи апартаменти и ще се успокоят!

2

От Германия

преди 4 месеца

Немските полицаи не се различават от бекомите в България гнусни униформи, шкембета

1

Факт

преди 4 месеца

Бежанците всяка година се гаврят с германците....за благодарност.