385

Налага се отчетливо

преди 4 месеца

Мнението, че "Родната полиция" дето уж ни пази е зле обучена, разпасана шайка от хора, които имат неистово желание да бият някого! И тъй като в реалния живот това трудно би им се отдало тези индивиди са постъпили в полицията, където под прикритието на закона, колегите, съдиите и прокурорите могат безнаказано да налагат когото си искат дори и това да е с фатални последици и с летален изход за потърпевшите! Такова варварство няма никъде по света и се налагат спешни РЕФОРМИ!

384

Анонимен

преди 4 месеца

Републикански шампион по борба.Най вероятно не са успели да го закопчеят знаейки за физическите им умения.Може и да е ранил някой от тях.И те като лешояди са се нахвърлили върху него.

383

ПО НОВА ТВ

преди 4 месеца

Дадоха много по--ясен репортаж как полицаите го ритат и удрят със каквото имат ,а виновният избягал нарушител който не е изпълнил полицейско разпореждане лежи на земята и сега !!! ПЪрво твърдение до сега УМРЯЛ ПРИ КАТАСТРОФА и веднага въпрос УМРЯЛ НАРУШИТЕЛ НА ЗАКОНА ЛИ БИЯТ ???

382

Със всички съм --

преди 4 месеца

--съгласен който са писали по долу ! За да не ставаме като една съседна държава известна със вековните си вендети българския съд да се намеси и да въздаде справедливост !Защото при тези зачестили случаи на бити и пребити и умрели ще започнем сами да си раздаваме присъди - па и да си ги изпълняваме .

381

Със всички съм --

преди 4 месеца

Съгласен които са писали по-долу ,че човека е престъпник щом бяга от полицията и те трябва щом го хванат направо да го пратят при Св Петър защото явно това им е работата ! Ритам едно кошче полицая тръгва да ме гони заедно със колегите и след това бой докато умра за назидание откъде накъде ще ритам кошчето !Да не са сменили нещо наказателния кодекс и присъдите да се изпълняват от въвлечените във слуайте полицаи ???

380

ля ля

преди 4 месеца

ето това е днешната ни полиция!!! и не знам как нямат срам!! само да кажа за ТАТУЛ: нямат право това нещо ода го правят куките прости!!! те са комплексирани затворници за които само далаверата им е в главата!!

379

Татул

преди 4 месеца

Нормалните хора, когато ги спат полицаите, колко и да не им се иска се подчиняват на органите на власта. Ако някой бяга от закона е престъпник. Няма какво да обвиняват полицаите. Докога полицаите няма да имат права и всякакви бандити ще ги правят за смях. Иначе съболезнования на момичето, това е голяма загуба за нея, да загубиш баща си!

378

Анонимен

преди 4 месеца

До да вметна 335 В някои държави полицаите нито вадят оръжие, нито обграждат, нито бият. Нито застрелват в гръб с личното оръжие. Използват тейзър.

377

Анонимен

преди 4 месеца

Бил заплашвал с нож?! На измислица прилича. Хлапетата умеят да драматизират и преувеличават.

376

Shark

преди 4 месеца

Самия факт, че е бягал от полицаите вече говори че не му е чиста работата. Съболезнования на дърщерята, разбирам че така ще говори, но истината вероятно е друга.

375

Анонимен

преди 4 месеца

Съболезнования за дъщерята, ама нещо не се връзва казаното от нея с фактите: уж да разходи кучето - ама с кола, уж кротък човек - ама има подадена жалба срещу него, уж честен човек- ама бяга от полицаите, уж невинен - ама прави гонка без страх, че ще предизвика ПТП и смърт на съгражданин. Защо не е спрял за проверка? Какво е криел, защо е бягал??? Всеки, който не е престъпил Закона не се страхува от полицейска проверка.

374

Реалист

преди 4 месеца

Прочее къде е въпросното видео?

373

Анонимен

преди 4 месеца

А баща ти защо не е лекуван? Къде беше ти та сега ми ревеш? И защо кара въобще автомобил?

372

тъпомер

преди 4 месеца

Убийците в България са необразовани и самозабравили се полицаи,ирония,сега от кого да се пазим повече.Загубих представа а вие???

371

Виц #1 за 2023г.

преди 4 месеца

Бивш няколкократен републикански шампион по борба заплашил деца с нож??!!! Вярно ли ве...;) ;) ;)

370

Ученика

преди 4 месеца

Око за око, зъб за зъб...

369

Крети

преди 4 месеца

Борец да заплашва с Нож каква е тая простотия, тия хора са бойни машини нож е слабаци. На видеото се вижда че простите Куки са като подиявели , сигурно са били пияни вдигнати от маса.

368

Анонимен

преди 4 месеца

Всички Кооври ги научиха по телевизията и от фондации, като не са на кеф да викат еди кой си ме заплаши с убийство и имаше нож... ходи после доказвай, че нямаш сестра... чл 144. ал.3 отдавна трябваше да се смени, защото се използва само за изнудване от години, сега вече и непълнолетните го научиха и звънят на ченгетата за щяло и нещяло, че ги били заплашвали, а гавазите само тава чакат, некоя фуста да им звънни и да си направят с пича пагоните...

367

Анонимен

преди 4 месеца

Не зная защо е бягал може би е имал причина не зная но онзи убавец дето уби Милен Цветков не заслужаваше ли правосъдие на място.

366

Анонимен

преди 4 месеца

Борчето ако беше и дал по кило две луканка нямаше да го пипнат!! Даже щяха да го закарат с ескорт на буркан до вкъщи точно като оня суек с Поршето дето пиян помете франсетата на околовръстното в София.