24

Анонимен

преди 4 месеца

Умирам си от смях! "23-тата незаконна атака..."! А коя атака е законна? Само хамериканските атаки са законни. Всички останали са незаконни.

23

Гошо

преди 4 месеца

А ракетите са били подарък от Украйна...

22

Анонимен

преди 4 месеца

А с какво хусите са атакували кораба превозващ ракетите и за къде са тези ракети превозвани от кораба, както пише в заглавието.

21

11

преди 4 месеца

Слагайте минуси, о вие заблудени, мислещи си *** светът е цветя и рози.

20

Анонимен

преди 4 месеца

До 17 - Това е съвременната политическа ситуация. Търговските кораби нямат правоз да има каквито и да е оръжия (макар, че да знам случай на такива, които държат два съндъла с калашници, докато са в международни води и после ги изхърлят зад борда. Говоря за норвежци, не за други ...), не може да имат други освен САЩ да кръстосват моретата и е така. Все пак, ако Дания удари нешо, може да има война. Ако е САЩ .. Трудно.

19

Хари

преди 4 месеца

Хусите атакуват корабите с ракети в Червено море,а Тагаренко ги преследва с надуваеми лодки и шперплатови автомати,боядисани в черно!

18

Анонимен

преди 4 месеца

Що си губят времето и нашите пари?! Превръщат един град в стъклена играчка и въпросът приключва... Целият този "анти" терор е за да оправдае руската агресия..

17

Лагрестин

преди 4 месеца

И какво - тези само ще отстрелват,а другите само ще им свалят ракетите ли?Кога най-накрая ще им ударят гнездото на тези терористи?Вместо да им ударят щабовете,те си играят на патрулиране из морето.

16

Who you're gonn

преди 4 месеца

И кого извикаха да им помогне? САЩ. Докладвайте и за над 100 християни избити по Коледа в Нигерия. Това е редовна практика от години. Кой може да спре това? Папата, който е марксист и анти-християнин? Не. САЩ е отговора. И все по-ясно ще става и за европейците. Християните в Нигерия по детски вярват в "обичай всички". Затова не са въоръжени и не могат да се защитят. САЩ като християно-масонска държава нямат проблем да ошамарят ислямистите.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Тези кораби са собственост на кривоносите, и Свинскойдни очички като на Коломийски, абрамович, сорос и тн... Така че нека ги бомбардират това е радостна новина за нас. Те как потриват Гнусните си ръчички като ни унищожават икономически къде със бежанци къде със войни. Така че празнувате.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Руски кораби ако има още по океаните са легитимна цел за потапяне. Чакат да минат празниците и ги почват наред

13

Киро Брейка

преди 4 месеца

Тия мръсни хуси знаят ли, че съм си поръчал 10 чифта боксерки от али експрес и сега реално те стрелят по моята собственост. Нещата взеха да стават лични.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Истината е, че където има ислямисти и руснаци - цивилизация няма. Просто не са достатъчно еволюирали тези.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Какво ми биете минису, БЕ! КАК СМЕЕТЕ! Аз ви казвям нешата, каквито са. Да не казвам, че половината от инвеститорите едно време в Маерск са били такива, чисто семейства за забогатели от Dutch Eaat Company и буквално са "помагали", като са извивали ръце на политици и прочие. Това, *** са датчани, не гонправи мили и добри. Ако се наложи, ще си направят и частна "датска" армия и ще изоеоелят всяко "проблемно" крайбрежие. Заега не гонискат, защото е лош PR и ще повлияе ESG-то догофина.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Корабът е пренасял ракети или Хусите са го атакували с ракети?

9

Нане Вуте

преди 4 месеца

Незаконно било? А това което направиха и правят краварите в Либия, Сирия, Ирак и къде ли не законно ли е? А взривяването на северен поток законно ли беше? Д.,е,б.и.,и задокеански!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Има ислямист - има проблем. Няма ислямист - няма проблем. Пратете им Цахал. До две седмици проблемът е изчистен.

7

Анонимен

преди 4 месеца

До Гошо - Маерск шемразвържат кисията и ще започнат да валят рушвети - за НАТО-вци, за чуждите правителства ..ю абе няма да се изненадам, ако не почнат да "изчезват" политици в другите стрнаинид а биват заменяни с техни хора. Къде с протести, къде с "малка група от бунтовници, снабдена с дронове и самолети". Те инчастна армия ще съберат, ако се наложи.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Време е тези ислямисти да бъдат спрени.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Време е малко бомбардировачи да минат по бреговете на тея маймуни. А втория път през градовете. Всеки си прави избора с този имот.