234

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Руското министерство на отбраната си призна, че поне една руска ракета S-300 е паднала и ударила Белгород. Руска му работа, да си държиш ракетните установки точно зад града.

233

ВЪЗМЕЗДИЕ

преди 4 месеца

Москва няма право и звук да издаде ! Да мълчи и да се подчинява на украинските удари и да ги търпи ! Това повикало , това се обадило !

232

Не е ли ясно?

преди 4 месеца

До пффф: И това не е така. Русия не обстрелва цивилни обекти. Украйна разполага противовъздушната си отбрана в самите жилищни квартали. Свалят ли някой дрон или ракета тя естествено пада вътре в града и на това се дължат и пораженията и жертвите. Ако противовъздушната им отбрана беше извън населените места (както би трябвало да е) тези разрушения и жертви нямаше да има.

231

Анонимен

преди 4 месеца

В Русия няма "мирни жители". Има пулерофашистка ***.

230

пффф

преди 4 месеца

Имаше един лаф : Каквото повикало, такова се обадило. Не мога да разбера наглостта на руснаците та чак да свикат съвета за сигурност на ООН, предния ден избиха сума ти цивилни украинци намиращи се в невоенни обекти, а после реват като детенце в детска градина, че били атакувани

229

Не е ли ясно?

преди 4 месеца

До Стамат: Формално проблем няма. Проблема е в това, че Украйна използва касетни боеприпаси когато обстрелва мирно население. В много страни използването на тези боеприпаси се счита за престъпление, и част от тези страни са сателити на САЩ, които доставят оръжия на Украйна. Въпроса е, те ще осъдят ли това използване от Украйна на касетъчни боеприпаси? Силно се съмнявам. Ето, това е западното лицемерие.

228

Куку

преди 4 месеца

Колко е хубаво,руснаците да получават сметката за убитите хора в Чечня,Грузия,Молдова,Сирия а сега и Украйна.Дано новата година донесе война в Кремъл.Амин,дай Боже!

227

Стамат

преди 4 месеца

Няма проблем. И двете държави не са страни по Международната конвенция от Дъблин за касетъчните боеприпаси. Няма какво да мрънкат... Или някой се е надявал да ги използва само той?

226

Teo

преди 4 месеца

На война като на война. Цивилни страдат. В случая твърденията на Русия издишат - хем се оплакват, че украинците ЦЕЛЕНАСОЧЕНО са стреляли по центъра на града, хем вчера заявиха, че ПВО-то е свалило ракетите с касетъчни боеприпаси, и ако не са го били направили и всички бяха детонирали, пораженията щяха да са по-големи. Да, така е! Пораженията щяха да са по-големи, но не и в центъра на града. Реално става същото, което и руснаците правят - хвърчат ракети, ПВО ги удря, загиват цивилни ...

225

Отговор има

преди 4 месеца

Даден е отговор на атаката срещу Белгород: изявление на руското министерство на отбраната. Руската армия, в отговор на обстрела на украинските въоръжени сили в Белгород, удари центрове за вземане на решения и военни съоръжения в Харков, съобщава Министерството на отбраната. В резултат на удара по бившия хотелски комплекс Харков Палас бяха убити представители на Главното разузнавателно управление и Въоръжените сили на Украйна, които участваха в планирането и изпълнението на атаката.

224

Хунка

преди 4 месеца

Руснаците се обстрелват сами. След като украинците се обстрелваха сами толкова време, защо и руснаците да не могат? По-лоши ли са?

223

Пак по опорката?

преди 4 месеца

До Куку: Куку си, дума няма. В Азовстал бяха тези със свастките, а в Буча беше инсценировка. Руси не веднъж е искала, дори и в сСъвета за сигурност на ООН от Украйна да публикуват имената и фамилиите на тези, чиито тела те самите бяха разхвърляли на улицата в Буча. Отговор няма. ................................................................ А за тази атака с касетни боеприпаси в Белгородска област, укронацистите ще си го получат. Обещано им, и е вече се изпълнява. Но по военни цели.

222

Куку

преди 4 месеца

Време е Москва да прилича на Буча,Кремъл на Азовстал.Така е справедливо!

221

до 226

преди 4 месеца

До всу артелерист - Аман от такива бабаити като теб. Лежат на дивана и изпращат снаряди.... *** там да те видим като толкова бабаит. Щял да прави заря над Кремъл, то тук като гръмне пиратка се завираш под дивана....

220

Анонимен

преди 4 месеца

До 242А къде точно беше ти като укопите трепеха цивилни в Донбас и ги обстрелваха по същия начин само защото говорят руски и не искат украинските олигарси да ги ограбват

219

Анонимен

преди 4 месеца

До Мишо Минев- МИШЕ А АКО ТОВА Е СЪДБАТА НА ДЕЦАТА ТИ, НА РОДИТЕЛИТЕ ТИ, АКО ВИДИШ КАК ЗАГИВАТ СЪСЕДИ, ПРИЯТЕЛИ- ПАК ТАКА ЛИ ЩЕ МИСЛИШ- ТОВА ТВОЕТО Е ФАШИЗЪМ, ЧИСТ НАЦИЗЪМ...РАШКИТЕ СА УБИЙЦИ И НА УБИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТВРЪЩА ЗА ДА РАЗБЕРАТ КАК БОЛИ. ЗАЩО ЗАПОЧНАХТЕ ВОЙНАТА Г/ЖО МИТРОФАНОВА- ЗАЩОТО САЩ РАЗПОЛОЖИХА БАЗА В УКРАЙНА. тОВА НЕ Е ВЯРНО- МИТРОФАНОВА- ДОБРЕ ДЕ, ИСКАХА ДА РАЗПОЛОЖАТ БАЗА В УКРАЙНА- РАШКИТЕ СА УБИЙЦИ И КОЙТО ГИ ЗАЩИТАВА Е ПРЕСТЪПНИК....

218

Анонимен

преди 4 месеца

...А РУСКИТЕ атаки по Украйна не са слепи- нали- те убиват хора и рушат съдбата на цял народ

217

Мишо Минев

преди 4 месеца

Дано 2024 ни донесе край на войната и Украйна да изчезне от световната карта!

216

Анонимен

преди 4 месеца

До 226Осигурили са ти единична стая в някоя психиатрия

215

Анонимен

преди 4 месеца

До 234И кой точно българи тия,които бандеровците обстрелваха безразборно през 2015 година ли