8

Ханс

преди 4 месеца

Докато няма държава с нормални закони, която да предпочете новото пред развалината, защото всички знаем на Витоша няма ново,здраво и сигурно съоръжение от години ще висим и ревем в нета. Нали е най- лесно така

7

Няма

преди 4 месеца

Собственост е на бивши комунисти! Интересите им са в Банско. Искат парите ви. Нищо лошо?! Как пък българските депутати ги оставиха с 9% ДДС?!

6

Анонимен

преди 4 месеца

"На 31-ви декември до 13:00 и на 1 януари от 10:00 часа ще бъде отворен гардероб и ски училище.., но "съоръженията няма да работят на 31 декември и 1 януари" - да бяхте написали направо "частна мутро-оргия", че сме тъповати и сами не се сещаме. Може да си наемеш екипировка и на Нова Година ХОДИШ със ски обувките драпаш нагоре в калта, за да се спуснеш надолу и пак така. Цял клуб откачалки има дето точно на Нова Година си мечтаят да карат ски - казва се "Държавна Пхисиатрична болница Карлуково"

5

Анонимен

преди 4 месеца

А има ли сняг изобщо горе?Ако е само от машините и е заледено по-добре,че няма да работят.

4

Май лъжете

преди 4 месеца

Според страницата на Мачирски, съоръженията над Копитото ще работят.Няма да работят, изглежда, съоръженията до и на Алеко.

3

Бачо ви Цеко

преди 4 месеца

Лифтът и пистите ще работят когато аз кажа!

2

И правилно постъпват

преди 4 месеца

Пияници и махмурлии ще правят сакатлъци по писти и лифтови съоръжения,а после ще се лекуват на държавна издръжка от бедния и изстрадал народ,който не може да си позволи лифт и почивка на Витоша.Правилноооо....

1

Ядрен вампир Z

преди 4 месеца

Цяла година събираш стотинките от заплатата да отидеш на витоша за нова година и те ти показват срedния пръст