7

Рали

преди 4 месеца

Програмата стана толкова скучна като махнаха Морфов. Има 3-4 постановки, които стават. Не гледайте Калигула или Орфей. Касапница и кръв.

6

Декла

преди 4 месеца

Що, бе, добре си декламират хората.

5

Илия

преди 4 месеца

В НАТФИЗ трябва да има няколко нилеви години. Произвеждат ниско качество артисти, половината стават телевизионни водещи с нещастни напъни, другата половина вече имат школи и печелят на гърба на амбициозни родители. Някой от тях вече са и с титли " професор", "доцент", режират на поразия... Ми то А.Хопкинс, Де Ниро, Ал Пачино, Мерил Стрийп, Том Ханкс...не са с такива претенций...но им е слаба играта, пък и нямат "Аскеер", и как се казваха другите БГ награди...

4

Анонимен

преди 4 месеца

Донков и Мутафчиев са толкоз зле, че те трябва да дават пари, за да ги гледат. Тия хора не са актьори просто. Те винаги играят себе си. Такива каквито са им образите, такива са и те в живота. Обикновено на някакви злобни хора. А актьора трябва да може да пресъздава всичко.

3

Парцалев

преди 4 месеца

Трябва да сложат дублажи и на нашите сериали!Повечето мънкат и говорят монотонно.Никакви емоции,живец!За това сериалите от други страни,дублирани тук се гледат.Усещаш емоцията.

2

Анонимен

преди 4 месеца

това са културните дейци на държавата - актьори, все нещо не им достига, я пари, я внимание, а композитори, музиканти, художници, писатели... те се оправят някак и без нищо

1

Анонимен

преди 4 месеца

Бойко Борисов дава много пари на хората. Скоро даде на поповете, така че според мене догодина ще даде и на театрите. Да си купят там каквото им трябва, че да правят повече култура.