11

123

преди 4 месеца

Ковида е химическо отравяне. Няма такъв вирус. Зомбираните TV лyмпени още вярват в него.

10

Да да

преди 4 месеца

Чуваме от тук от тям за резултата от иглатерапията....

9

До 6

преди 4 месеца

Благодаря таратанци. Народен съд и публичен линч за белите манти! Добре, че българите сме умни и не се ваксинирахме с компоти. А тая с бялата манта от снимката и себеподобните и ше гори в ада!!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Не става ясно ОТ какво точно са починали починалите. Били са болни от сериозни болести, а са ги записали погрешка в сводката за настинката - 19.

7

До 6

преди 4 месеца

А колко пари дадохме за ваксини и колко бракувахме? И колко още ще дадем за ваксини, които пак ще бракуваме? Вместо да пишеш глупости, ти благодари на хората, които не се поддадоха на натиска и заплахите и не се ваксинираха. Така се създава колективен имунитет, при това естествен, а не с измислени "ваксини". Единствената цел на този бъркоч е милиарди печалби, а не здравето на хората.

6

Баба Гицка

преди 4 месеца

Некой по-нов бацил нема ли ? Тоя остаре веки.

5

Анонимен

преди 4 месеца

4 690 000+ са поставените дози ваксини в България от 27 октомври 2023. И в коментарите още има хора, които кълнат поставящите ваксини и тези които се имунизират да горят в Ада, но в същото време се радват че вируса е слаб вече. Едно благодаря може да кажат за колективният имунитет, който ги пази от варианти, които те изпращат директно на апаратна вентилация.

4

До Мен

преди 4 месеца

Търчете за бустер с жена си. И очаквай да не се събудите някоя сутрин.

3

Мен

преди 4 месеца

Жената я повтори. Гадно беше само 3 дена, без обоняние остана, ама почна да се оправя вече. Абе не е това от 2021 година. По слаб е вируса, ама пак те тормози здравословно

2

Анонимен

преди 4 месеца

Тая с бялата манта дето се е надвесила над зомбираната баба да я инжектира ще бъде наказана от Господ. Ако вече не е. А дано!!!!!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Искаме ЗС за сирийските мигранти и украинските бежанци!