166

Анонимен

преди 4 месеца

Да започнат и да ги възпитават! Зор за деца и после ..много агресивни били!

165

До 163

преди 4 месеца

Това че не си ги виждал не значи че е нямало. То преди 50 години не се знаеше и за загинали при ПТП ама реално бяха два пъти повече от сега

164

Вуйчо

преди 4 месеца

То ако с 900лв. се разрешавеше демографски срив, до сега да сме станали повече от китайците и индийците взети заедно.

163

Гумичка за триене

преди 4 месеца

Нещо изисквания???? Средно образование ???? Да може да се подпише евентуално,? Да са навършили 18 години??? Или викате нема смисъл ? Мишки братче кво да ги правиш!!

162

До 16

преди 4 месеца

"България е ромейска държава приятелю винаги е имало роми и то най-много в Европа цялата държава е роми не забравяй доклада на ООН публикуван всяка година от 91-ва година насам" ----------------- Лъжеш като дърт cийгънин, приятелю. Когато бях дете - само преди около 50 г. - ромите бяха екзотика в България. А докладите на ООН са след 91 г., т.е. след началото на "демокрацията" и началото на политиката на обезбългаряване.

161

Анонимен

преди 4 месеца

За украинците тук дават нашите повече от 900 евро

160

Боби

преди 4 месеца

За бежанците, за Шенген и за Украйна има пари. Колго глупави политици само. Вижте ги. Изпуснаха питомното, ще гонят дивото. Раздадоха златните мини и други богатсва за без пари на чужди фирми и приватизираха всичко възможно. Поздравление за умните политици в кавички, които събориха паметници и национални празници.

159

Ядрен вампир Z

преди 4 месеца

Това шега ли е?Първи април ли сме или аз нещо се бъркам?

158

Анонимен

преди 4 месеца

До До 178 165 Пълни глупости си написал, понеже никаква идея нямаш за положението в братска Русия. Там *** и джендери никой не ги закача и си имат собствени ресторанти и барове за такива извратеняци, докато не започнат да правят пропаганда и да се опитват да привличат деца и малолетни в ЛГБТ, не започнат да се натрапват на обществото или евентуално да служат на чужди сили чрез пропаганда или повече. Ако прекрачат тази граница, ги наказват по закон, а не чрез линчуване.

157

Парадокс

преди 4 месеца

В Западна Европа се напълниха с мигранти, а нашите хранят на ясла многодетни майки на 15 годишна възраст. Не знам какво трябва да стане за да събудим народа от комата в която изпадна.

156

Гадняр

преди 4 месеца

Не случайно на министерството по социалната политика му казват ехидно министерство по рИмските въпроси. От времето на другарката Масларова там работят предимно кадри на БСП. Всяко следващо правителство продължава със същите схеми. Няма ГЕРБ, няма Промяна, няма "Патриоти"... Един дол дренки. Продажници! Помощи насочени към необразованите, за да ги стимулират да продължат да бъдат необразовани!

155

Костадин Костадинов

преди 4 месеца

Аз съм ром гей, не казвайте на Владимир, че ще ми се стъжни живота с една пушка в гъзо. Добре, че съм в България. phew

154

До 178

преди 4 месеца

Адмирации, живееш в правилната държава. Тук няма да те съдят за това, че си ром и гей. Виж ако идеш в братска Русия, друго ще да е.

153

До 176

преди 4 месеца

Но аз също приемам тези ценности особено като се има предвид че самият аз съм ро м и ге й!!

152

Анонимен

преди 4 месеца

Защо все се случва така, че привържениците на Възраждане, са бедняци, които пият по пейките пред блока?

151

До 173

преди 4 месеца

Разбира се, че си част, защото живееш в държава, която гледа на запад и приема тези ценности. Като не искаш да си част, от Турция има полети за твоето място. :)

150

До 172

преди 4 месеца

Защото ром гей от Възраждане е една изключителна комбинация, която заслужава множество комплименти. <3

149

До 171

преди 4 месеца

Искаш да изтъкнеш че като ром и гей съм част от евроатлантическите ценности?? И ги защитавам?

148

До 171

преди 4 месеца

Нико обидно няма! Но се чедя защо го повтаряш от часове ?!

147

До 170

преди 4 месеца

Еми ти що се обиждаш бе, ромски гей? Не е обида, а просто отбелязвам етноса и сексуалността ти. Какво обидно да има в това?