47

Анонимен

преди 4 месеца

Целта е да бъдат избити и прогонени жителите и Газа окупирана от Израел.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Израел извършва геноцид в палестинските територии и всеки който го подкрепя който му дава оръжие и го защитава и поощрява е убиец факт.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Ако ЮА е завела дело срещу действията на Израел в ивицата Газа която е палестинска територия то ЮА има право и действията на Израел трябва да бъдат осъдени също и на този Натаняху. Друг е въпроса дали някой честен човек изобщо вярва на този съд , на сорросоидното правосъдие по принцип.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Ако ЮА е завела деюо срещу действията на Израел в ивицата Газа която е палестинска територия то ЮА има право и действията на Израел трябва да бъдат осъдени също и на този Натаняху. Друг е въпроса дали някой честен човек изобщо вярва на този съд , на сорросоидното правосъдие по принцип.

43

Осама Бен Гурион

преди 4 месеца

Какъв е този съд? Те не го ли прекръстиха на Международния съд за съдене на Путин и изпълнение на други краваро-ционистки поръчки?

42

Анонимен

преди 4 месеца

Еми що се пениш бе, съдът ще определи дали е имало убийства на безащитни мирни жители и разрушения в Газа.Дано ви осъди на милирди $ обезщетение. Като знаем колко "обичате" да давате пари,това ще е за вас по-лошо от смъртно наказание.

41

Иврит-нацизъм

преди 4 месеца

Нормални и разумни хора, гледайте на Израел и ционизмът им с крайно отвращение!

40

По- точно

преди 4 месеца

Светът отхвърли с "отвращение" кръвожадните зверове Израел и САЩ!

39

До 39

преди 4 месеца

"Еврейка се облича като европейка . Тия са палестинки." -------------- Сигурно си прав, но какво от това? Да не би да вярваш, че илюстративните снимки към публикацийките в днеса имат нещо общо с реалността?

38

Анонимен

преди 4 месеца

Ако върнем лентата с около 60 години,почти нищо не се е променило между взаимоотношенията между Израел и Палестина! Израел изби цяло поколение без капка вина ,огради ги с високи стени в Газа ,а сега е решила да довърши започнатото! Арабските страни и преди и сега са с Израел,света е облъчен от пропаганда и и никой не се интересува от историята! Израел мрази Палестина

37

Анонимен

преди 4 месеца

Аз досега не съм чул, някой с удоволствие да е приел обвинение в геноцид.

36

Нане

преди 4 месеца

Вият еврейските чакали, кат ги обвиняват във фашизъм и геноцид.... А те точно това вършат в Газа.... ===))) цял свят ги видя, що за стока са...

35

Чук и Гек

преди 4 месеца

Нямат аргументи срещу необоримите ми реалистични заключения и трият! Политкоректно и за всеки случай да не бъдат глобени! Коментари - финиш! Израел, също като Русия имат право да се защитават!

34

съм крадлив комунист

преди 4 месеца

бе добре ни беше при Тошо.Колехме и бесехме ,краднехме.И сега не ние зле -наще хора официално са милионери -и за нас има по трошичка.Нека тъпия народ ни бачка .И сега не сме зле

33

крадлив комунист съм

преди 4 месеца

всичко продавам за далавера-и баща и майка и Родина

32

Анонимен

преди 4 месеца

Еврейка се облича като европейка . Тия са палестинки. А палестинките не са нито еврейки нито арабки.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Западна Европа и САЩ започват да показват истинското си фашистко, расистко и анти-човешко лице.

30

Ма

преди 4 месеца

Да си ги взимат там като толкова ги жалят.Да,ама не! Никой не ги иска.Никой иска таралеж в гащите.

29

Червени

преди 4 месеца

еврейски бабички протестират с отвращение.

28

Европеец

преди 4 месеца

Няма по мразен народ в света от евреите.Така е било ,сега е така а след геноцида над Палестина със сигурност ще бъдат най мразения и презрян народ в света.