46

Съюз на сценаристите

преди 5 месеца

До Гошо какъв е сценария ни разкажи просветени човеко ?

45

Гошо

преди 5 месеца

Луд умора нема... Първо Русия, после Грузия, Казахстан, Белорус, Украйна - успешен, сега Сърбия. САЩ нямат спирка, но сценарият вече не работи.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Цифром и словом 17 младежи.

43

Щерю

преди 5 месеца

И тия като нас още вярват в промени...

42

Нане Вуте

преди 5 месеца

Дрън дрън ярина! Бил блокиран Белград! От кого бе краварозомбита? Защо всички снимки са долу на терен а няма отгоре с хеликоптер или дрон? За да не се види че там са се събрали има няма 100 човека!! Краварската стратегия тоя път не работи! Сърбите не са укропитеците!

41

Анонимен

преди 5 месеца

Братя сърби, няма излизане от миризливия *** към който ви тикат.

40

Хахо

преди 5 месеца

Не мислете сърбите те ще се оправят мислете за България знаете ли че тяхната минимална заплата е по-голяма от българската ние сме Европейски съюз а те не саНадявам се сърбите да не им позволят на тези продажници да сменят властта в Сърбия защото ще станат по-зле и от България

39

До 48

преди 5 месеца

Ти на руски компютър ли пишеш или на краварски бе юнак?. И под коя оперативна система свързана с Интернет,,Восток"или ,,Дружба".Явно *** се намира и в недораслите черепчета на днешните ,,ремсисти"

38

Анонимен

преди 5 месеца

То се виде че краварите дават близалки на наивните мързеливи младежи и шараните им вършат мръсната работа .

37

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя Вучич да си подаде оставката и марш в майка Русия.

36

Минка

преди 5 месеца

Този филм вече сме го гледали,е черно бял за да не видим оцапаните с кръв павета на Белград от същите фашисти в Европа!Лако ноч!Ще ви изтърбушат,като нас!

35

Люси

преди 5 месеца

Те сърбите не са като българите.Ще къртят парапета даже и в Новогодишна- та нощ!Ние ще спим сладко,сладко под юргана,в жилището на мама!

34

До35

преди 5 месеца

И викаш, сега сърбетата искат да дойдат на нашия стандарт, та да живнат малко викаш а, тъй кат нас.

33

Юлиян

преди 5 месеца

Отново опит за "цветна революция'' в най-чист вид.Сърбите са корав народ и не забравят лесно.Дано да не се поддадат на натиска от запада.И там явно си имат "умни и красиви" ***.

32

Анонимен

преди 5 месеца

Пацифистите налитат на бой.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Проблема е, че някой получи много пари за да спечели изборите но не успя и сега се оправдава пред господарите си с протести! И в България се купуват избори и то без да се прикриват купувачите, но не съм чул наблюдателите да го считат за проблем. Особено в последните 20 години. Така че щатите ще предприемат поредната цветна умнокрасива революция на малцинството, за да контролират и една от последните държави в Европа проявяваща своята независимост. Иначе пак ще има бомби...

30

коментар

преди 5 месеца

каква е тая СТЕЛА стоЯнова разбирачка по Балкански проблеми колко пари гризка от ШИШИ

29

Алекс

преди 5 месеца

На сърбите им омръзнаха бедността и корупцията осигурени от дружбата с Русия.Все още помнят какъв стандарт имаха по времето на Югославия.Руският бастион Сърбия пада.Европа свободна от руско влияние.Чебурашките да си стоят в Блатото и да правят каквото пожелаят.

28

РУСОФИЛ

преди 5 месеца

ВЕЛИК Вучич единствен който зашитава Сърбия и не пуска аванта на Краварите.Изборите в БГ не са легитимни Киро излъга на записите казаха истината.Корупцията и двойния стандар на Европа се вижда.МАЧКАЙТЕ БРАТЯ СЪРБИ славяни до край.Путин помага.

27

Анонимен

преди 5 месеца

сърби, в кеннефа в който отивате, ние вече срааххме и се връщаме!