10

баба мара

преди 4 месеца

от снощи се гърми в люлин с нещо много силно и стряскащо катериците милитескачат обезумели от страх а за пилците и уличните кучета да не говорим каквое това нещо някои длъжен ли е да търпи това цяла година било нова годинаи какво от това ще доиде другата без този трясък

9

Отегчен

преди 4 месеца

За малоумието на българското МВР се носят легенди. Как пък китайците ги използват от поне 4 000 години като забавление, но милиционерите ни решиха, че не е така.

8

Ангелина

преди 4 месеца

Тези ,които използват "фойрверките" за забавление и то такива ,които причиняват същите последствия ,ако не се използват правилно ,като тези от пораженията при военни действия са индивиди на два крака по - рядко и по - често на четири крака ,които са с личностни характеристики и в ежедневието си на психопати -агресивни насилници и убийци в различните им форми на проявление и това не са само мъже ,но има и доста "жени- майки" и то не всичките "млади" . лошият пример е по- заразителен.

7

Ангелина

преди 4 месеца

До Росен Гацов Куката- в по- голямата част престъпници в униформи за изпълнение на престъпни действия ,организиран тормоз и репресии срещу неудобните поради някаква причина хора и мръсни поръчки от всякакъв характер на местите деребеи и не само - ВИНАГИ ГОТОВИ.С тези си действия - същите престъпници на държавна заплата оскверняват паметта на загиналите техни колеги при изпълнение на служебните им задължения и колкото и да са малко свестни служители.

6

Десен

преди 4 месеца

Забраните при комунистите. Алкохола и цигарите са убили и убиват много повече хора, но не ги забраняват. Всеки има право да поема рискове каквито си прецени и да си понесе последствията от това.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Пияни хора не трябва да имат достъп до взривоопаси материали и оръжие!

4

Анонимен

преди 4 месеца

От посолството не дават да се забрянят...

3

Анонимен

преди 4 месеца

Забранете продажбата им!

2

Лагрестин

преди 4 месеца

Ами забранете продажбите и рекламите на пиротехнически средства.Защо например "Метро" рекламират пиратки и никой нищо не прави?Колко хора се осакатиха?

1

Не е лошо

преди 4 месеца

Умствено изостанали индивиди да останат останали с по 3 пръста и с 1 око