6

Анонимен

преди 5 месеца

Интересно какво се случва с тия валути,като спре тока или дефектира компа на който са свалени.Това са просто едни измислени пари без физическо присъствие и стойност.

5

09

преди 5 месеца

Вижда се на кой адрес са пращани. Адреса се вижда на кого е и се вижда колко и кога е копулацията накрая сметката за ток му се приписва той си я плаща плаща си и глобата в 10 рен размер и се уволнява

4

Анонимен

преди 5 месеца

Браво. Досъдебно производство за намирането на компютри в общинско помещение защото те това са и на всичко отгоре непса работили. Същото ли ще стане ако някой намери паркирана кола ня общински паркинг?

3

Оптимист

преди 5 месеца

Какво е това "машина за криптовалута" и какви са предполагаемите "щети", които търсят??? Не е лесно да си *** и неграмотен ей!

2

Анонимен

преди 5 месеца

Ем дори и да стигне разследванеро до човека, който ги е оставил там, за какво ще го подведат под отговорност ми е интересно, след като машините не са работели? За оставяне на компютри ли? Коя точка и алинея, кой член от закона? Вместо следствието да харчи време и пари за глупости, да ги конфискува и това е. Но и така нестава- собственика може да каже че са откраднати от него и да си ги вземе обратно.

1

Анонимен

преди 5 месеца

За тези,които не знаят копанката е мощен компютър ,който копае крипто но гълта много ток.За това който го е направил това не ги е държал тези компютри у тях си.Идеята е да копаш крипто ама да не си ти дето плащаш сметката за ток.Та евентуално може и прокуратурата да не може да образува наказателно производство ,щото тока не е точно краден.