124

Анонимен

преди 5 месеца

"преди комунизмът да се завърне през 2076 година" ахахаах, балъциии, разбрахте ли сега кои й пишат предсказанията на тая?

123

запознат

преди 5 месеца

Държавата като такава просто ще стане част от Русия, пророкува Ванга по темата какво ще се случи с Украйна. Ще се засили славянският съюз, който ще включва Беларус, Украйна и други страни като България и Сърбия. Засмях се още тогава: "Е, да, България - и в Славянски съюз?" Тя отговори: "Времето ще постави всичко на мястото си. Майка Русия, под закрилата на Дева Мария, ще оцелее и ще процъфтява".

122

запознат

преди 5 месеца

През пролетта на далечната 1995 г. Ванга обяснява, че ще има трудности в отношенията между Москва и Киев заради смяната на властта в Незалежная. "Там властта ще се сменя често. И накрая ще дойде такъв владетел, млад, красив, приказлив, всички ще го харесат. Всички ще му ръкопляскат, а след това той ще се окаже такъв, че ще доведе Украйна до сериозен конфликт и ще има проблеми."

121

запознат

преди 5 месеца

"Три държави ще се сближат: Китай, Индия и Русия. България ще бъде с тях само заедно с Русия, ако стане част от нея. Без Русия България няма бъдеще." Освен това Ванга вижда, че Пекин и Делхи, благодарение на подобно партньорство, ще разрешат дългогодишния териториален спор, който датира от времето на Британската империя.

120

запознат

преди 5 месеца

Още преди 40 години ясновидката казва, че страните от Запада ще нападнат Русия, но това ще бъде само от полза за руската страна: държавата ще стои твърдо, без да се отклонява от пътя на реформите, и в резултат на това, силата и мощта на Руската федерация ще бъде укрепена. Баба Ванга отбелязва, че за да се противопостави на хегемонията на САЩ, Русия ще трябва да обедини силите си със съюзници, а именно Китай и Индия. И тогава трите столици, а не Вашингтон, ще диктуват политическия дневен ред.

119

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 110. По спомен ще цитирам за Антихриста пророчеството от Ванга. След като Рейгън и Горбачов си стиснаха ръцете, тя беше казала, че още много вода има да изтече докато дойде Осмия и той ще подпише окончателния мир на Земята. Но (продължава) това ще е началото накрая. По това може да се съди, че човекът, който подписва окончателния мир (явно човек с най-голяма власт на земята) е Антихристът. За съжаление, това предстои да се случи.

118

запознат

преди 5 месеца

Американските военни експерти казаха как може да бъде потопена Великобритания под 200 метра силно радиоактивана океанска вода. Първо ще бъде ударена от тежката ракета Сармат със 16 броя хиперзвукови планиращи бойни модули Авангард движещи се със скорост 32 км./сек.. След това западно от британските острови ще бъде активирана 100 мегатонна ядрена бойна глава докарана там с помощта на ядрения дрон Посейдон движещ се със скорост 200 км./ч. на дълбочина до 1000 метра.

117

запознат

преди 5 месеца

Не отдавна NOAA прогнозира какво ще се случи с питейната вода ако Русия взриви само една подводна атомна бомба с мощност 100 мегатона: Ще се формира цунами вълна висока над 500 метра която ще залее познатата ни суша до височини от 200 до 500 метра със солена вода и ще ликвидира 90 % от достъпните ни към момента источноци на питейна вода. Цунамито ще закара топла морска вода към северния и южния полюси която ще провокира засиленото топене на ледовете там. Това ще потопи допълнително достъпна суша

116

запознат

преди 5 месеца

Лечителката Атанаска Стратева от Велики Преслав пък си спомня следното: Ванга казваше така: Краят на света идва, но да не се плашите, вие сте си го предизвикали. И орехи няма да има, а като орех няма и мозък няма.

115

запознат

преди 5 месеца

През 1981 Ванга изрича следното откровение: Много и незнайни болести ке се явят. Хората ке падат като круши по улиците без видима причина. А това е все още предотвратимо, защото е във вашите ръце. Разбира се, всичко е въпрос на тълкувание, но е голяма вероятността тук тя да е предрекла, че масовият мор ще си е човешко дело, т.е. изкуствено създадени вируси в лабораториите на ЦРУ в украйна!

114

запознат

преди 5 месеца

Предупредила, че човекът си играе с болестите. Не само феновете на конспиративните теории, а и сериозни учени вече твърдят, че ковид пандемията е предизвиквана от човешка ръка и вероятно COVID-19 е създаден в лабораториите на ЦРУ в украйна, а после е изпуснат, нарочно. По този повод всевиждащата българка неведнъж е намеквала, че болестите, които вижда в бъдещето, са в нашите ръце, т.е. от човека зависи дали ще ни застигнат или не.

113

запознат

преди 5 месеца

Ще дойде време, когато късметлиите, дето са останали живи, ще ядат в златни съдове и ще пият от златни чаши, но вода няма да имаВодата, водата! Откога разправям, че водата ще стане по-скъпа от златото. В България вода има и тя ще стигне, само да не я продавате, предупредила идните поколения всевиждащата жена.

112

запознат

преди 5 месеца

Близки до Вангелия Гущерова разкриват още, че през 1995 г. петричката пророчица смразила кръвта на околните, казвайки в момента на пророчески транс следното: Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят! Хората сами си градят бъдещето. Те са тези, които чрез делата си могат да причинят апокалипсиса или да го отложат. Виждам следната картина: черна и обгорена земя, а по нея пълзят хора, приличащи на тении.

111

запознат

преди 5 месеца

има видеозапис от 1968 г., на който Вангелия Гущерова е дала покъртителна картина за бъдещето на Европа. Първо тя е пророкувала с феноменална точност войната в Сирия с думите: Cирия, Cирия! Кaк щe бoмбaрдирaт тaзи Cирия!". По-късно взорът на всевиждащото й око се е обърнал към съдбата на Стария континент. Тогава Рупската Касандра прeдрeклa, чe голяма вoйнa щe зaличи Eврoпa нaпълнo oт лицeтo нa зeмятa и държaвитe нa кoнтинeнтa щe прecтaнaт дa cъщecтвувaт. Другo прoрoчecтвo, кoeтo вeчe ce e cбъднaлo, e идвaнeтo нa влacт нa Зeлeнcки в Укрaйнa. "Бaрутът щe пaднe, a зeлeният влaдeтeл щe дoйдe дa г

110

да, бе да

преди 5 месеца

Поредната измишльотина преписванана Ванга..., което не означава, че не се надява света това да се случи и този антихрист путин, да си намери майстора.

109

Анонимен

преди 5 месеца

Всеки си измисля разни неща и ги приписва на баба ти Ванга. Нищо от написаното Ванга не го е казала.

108

Глупости са това

преди 5 месеца

И баба Ванга намесиха в спекулациите си. Ако се вярва на западната пропаганда, Путин отдавна не е жив. И това е поредната г'лупост от тая серия.

107

Анонимен

преди 5 месеца

Ванга е вещица,, проукуваща" с помоща на тъмните сили.Нито една Православна църква не я признава вкл. и руската.Иначе 99%от,, пророчествата" никога не ги е изрекла.

106

Хейт

преди 5 месеца

Първо руснаците си измисляха пророчества, които Ванга никога не е казала. Сега и западняците почнаха да си измислят. Стига сте ровили костите на жената в глупавата ви пропагандна война.

105

Анонимен

преди 5 месеца

100, хаха, не знам как Путин е антихриста, Путин говори с/у либерастията и деггенерастията, с/у третополовите умопомрачени Западн(ал)и психясали женндърски, "ценности" които Западн(ал)ите педофили са прегърнали отдавна, а Бог заклеймява. Прекалкулирай къде и кой е антихриста. Да не говорим че антихриста, описан в Библията, ще има власт над народи не само политическа, но и религиозна. И това поставя единствено Ватикана и цялата папска система в тая категория, НИКОЙ ДРУГ.