17

Грую

преди 4 месеца

Че то ваксина за това има от 100 години :)Моята всяка година я боцкат

16

Анонимен

преди 4 месеца

Хахахаха ваксита взеха ви за мезе вече хаха

15

До 15

преди 4 месеца

Лемур, не си ти, когато не си си взел буснера!

14

Анонимен

преди 4 месеца

Ами ваксинирайте ги! Няма друг начин. Или ще чакаме на "естествения" имунитет? Нали така, антиваксъри?

13

Анонимен

преди 4 месеца

Само влечугите за безвредни, те са чисти като сълза, да ги запазим. До сега няма ковид по тях, нищо че се хранят с ковидни животинки.:))

12

JJIvanov Douser

преди 4 месеца

За първи път violet nANO MUTANTS засякох на бинове с ябълки от ЧИЛИ на 17 Юни 2019 в Англия. в заведения в Canterburry KENT UK в чаши с бира са снимани МУТАФИЦИРАНИ мирко мутанти. ТЕрористите ползваха големи екрани на стените и видео терористични камери.НЕ ВЛИЗАЙТЕ В ЗАВЕДЕНИЯ С ВКЛЮЧЕНИ ЕКРАНИ/телевизори. Облъчват жестоко проникващо. У нас микро мутанти вкл черно чумно активни се засичат в зони поразявани от тол терористични камери .

11

Внимателно

преди 4 месеца

Warnings about CLORINE TOXIC TERROR ... Традиционно мед мафията поразява милиони с хлор токсични бойни отровни вещества .У нас най често ползват белина и тризон едно към гьоторен. жертвите вкл деца развиват респираторни заболявнаия. След неправилно лечение - бронхити,пневмонии,астма,диабет..След 1997 мед мафията ударно започна да ползва дигитално холограмни оръжия вкл в телефони и лични документи. Облъчва проникващо тежко жертвите . Лекуват се само балнеотерапия за два часа.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Котки, кучета, тревопасни, преживни, вълци, всичко под ножа, и питомни и диви оставят въглероден отпечатък, /дишат и ядат, просто живеят/..:)):)):))

9

Анонимен

преди 4 месеца

Има много котки, защото има много змии. Като заради *ковидо*/па и по котките:))/, избият котките, ще си отглеждат влечуги и плъхове. Цяла Гърция е пълна с котки и хората се грижат за тях за разлика от ЕС. За това във Франция е пълно с плъхове по подлези и около кофи за ***, YouTube има доста видеа.

8

Алф

преди 4 месеца

Никога не яжте сурово котешко.

7

Алф

преди 4 месеца

С две думи - подлагайте котешкото на термична обработка преди ядене.

6

Dr Who

преди 4 месеца

горките животни, либийките наистина тормозят и котката ми, сега и вирус са й измислили, както и на приятелите й котки, нали животните нямаха това, сега започнаха с домашните животни, после ще твърдят, че и другите имали "вирус"плюс че този вирус е много обиден и този път са се взели много насериозно, за разлика от предните пъти и сплашват населението, а вече и животнитетормозят ми животното и кълнат, освен че имат либийките и чума като през средните вековеЗащо изобщо си вярват като пишат

5

Анонимен

преди 4 месеца

Сега и животните почнаха да тормозят. Добре,че не разбират от хора

4

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 1Продавам котешка ваксина за Ковид.Изгодно производител е Pfizer изгодно. Колко дози да ви доставиме?

3

Е щом е заразен, то

преди 4 месеца

значи е много лек. Няма нужда да се притеснявате. Колкото по-силно заразен толкова по-лек.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Пълни глупости.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Днес платените путинофили ги няма да дращят коментари. В противен случай вече щяха да са изпонасрали с какви ли не щуротии за Ковид и ваксини.