34

Анонимен

преди 4 месеца

За София най-добре да направят някаква инсталация около Копитото и пълна забрана за продажба и ползване от частни лица.

33

Тръндафила

преди 4 месеца

Абсолютна забрана....Тия не мислят за болните и тежко болните хора, за животните и за Природата

32

Антонио

преди 4 месеца

Поне да се въведе някъв ред в използването им демек да се разреши използването им само на 31 декември и 1 януари от 18.30 например на 31 декември а не още от началото на декември да се гърми

31

Теди

преди 4 месеца

КОТЕТО ПАК ЩЕ СЕ КРИЕ ЦЯЛА НОЩ В БАНЯТА МНОГО ГО Е СТРАХ ОТ БОМБИЧКИТЕ

30

баба мара

преди 4 месеца

в люлин се гърми целогодишно имахме 8 катерици пред блока една не остана отедна нова година гълъби гарги свраки кученца на улицата всичките сауплашени от гърмежите в момента от 14 до 16 часа тишина това правило е непознато

29

до 32

преди 4 месеца

Аааа, не! В Бургас, с форсиране на мотори "празнуваме" ЦЯЛ ден Коледа, с благословията на местните феодали и поръчковата преса, която ни представя шумовия терор като "атракция"!

28

Не чак толкова млад

преди 4 месеца

До МладитеАйде стига глупости. Една гръмотевична буря не стресира животните ли? Ай сектир с либеберастките ви глупости. Един ден в годината да отпразнуваш края не нещо и началото на нещо ново с 15 мин заря. Добре ,че повечето хора не са умствено изостанали и ще си празнуват със заря независимо дали общината иска или не. Стресирала животните хахаха

27

глух пенсионер

преди 4 месеца

До Алекс.....естествено че ще си "гърмиш на воля" , като си изгърмял по форма и по съдържание какво друго да правиш , няма да вървиш срещу природата си Я !!!!Ще гърмиш !

26

Младите

преди 4 месеца

като са толкоз корназ, да ходят в покрайна в месомелачката да си гърмят! Тука само стресират животните в градовете и селата! А иначе полицията лови шумните мотори и коли, нали?

25

1111

преди 4 месеца

Клетата ми баба.......как ли е оцеляла почти век без пиротехника по празниците ?!И дядо , сиротния...... той поне е бил на фронта и е видял това-онова , ама бабаааааа ........Къса ми се сърцето !!!

24

доктор

преди 4 месеца

От пиротехника смисъл няма, само риск за живота, здравето и увреждане на околната среда - това са фактите

23

Анонимен

преди 4 месеца

Реалността е, че когато започнат фойерверките, в София навън не се диша. Ако няма вятър не се диша и на сутринта.

22

анонимен

преди 4 месеца

До Алекс В България всички минаваме в свободия, защото няма строги забрани и защото като дойде полиция, че шумиш, гърмиш и т.н., посред нощ като им дадеш на полицаите някаква сума и те оставят. Така оставят и наркодилърите и разни други. Никой нищо не ни забранява, ние обвиняваме всеки в това. Много ни позволиха и искаме още.

21

анонимен

преди 4 месеца

До Алекс Аз никога не съм гърмял и имам добри спомени от Нова година. Нова година без семейството или приятелите не е Нова година. Ако гърмиш сам, не знам как би се чувствал. Не се изказвай така високомерно за пенсионери, забрани и т.н. Забавлението трябва да е на макс, но и забрани трябва да има. Нашето общество стана арогантно, защото няма строги правила и забрани. В развитите държави има правила и забрани и затова хората се забавляват на празници и никой не ги арестува.

20

анонимен

преди 4 месеца

Явно на много хора им трябва заря и алкохол, за да им дойде настроението. Затова бързо забравят Нова година, защото не умеят да празнуват и да се забавляват. В душата на много хора няма празник, което за някои, имайки предвид живота в България, е разбираемо. На тях съчувствам, но не всички са така. Останалите просто са отегчени и не се раздават, а има и претенциозни.

19

Алекс

преди 4 месеца

Нова Година без пиротехника и фойерверки не е Нова Година.И 10 забрани да ми въведат пенсионерите,пак ще си гърмя на воля.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Дайте ги да ги видим тия разделените бе се се делят делят за какво ли не...Пратете ни ена снимка на делячите бе.

17

анонимен

преди 4 месеца

анкетата е интереса, но има по-важни работи. На мене ми е сме едно за алкохол и пиротехника. Най-важно е да прекараш яко с яки хора. Знам, че не само на мене, а на хиляди хора им е все тая. Повърхностни хора гледат блясъка и се увличат по модата. Да спрем с това повърхностно съществуване, повърхностен живот и проблеми, които са проблеми на повърхностни хора. Тая анкета е ненужна. И други ненужни правят. А разделените толкова си могат, тези хора; просто това могат.

16

До 18

преди 4 месеца

"хората СТЕ..." Демек ти си куче.

15

Анонимен

преди 4 месеца

За мен е важно кучетата ми да са добре, а за вас хората, въобще не ми дреме. Хората сте ***