10

13

преди 4 месеца

Храни се покачват в целият свят. Тази година в световен мащаб има над 50% загуба от суша. И от какво ли се дължи това а?

9

Анонимен

преди 4 месеца

В момента има рязък спад на търсенето, предлагането е доста заситено и на златни и платинени цени, пазара е на път да се срине на цени по-ниски от преди короната, само нерви ви трябват!

8

Зараждайте

преди 4 месеца

Се с вазелин докато не е поскъпнал

7

Дейвид Айккъмробите

преди 4 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

6

Бойкот трябва,

преди 4 месеца

но уви добитъка се биеше за тоалетна хартия, после олио, бензин, а празниците са празници не за друго, а че ще се плюска като за последно.

5

баба мара

преди 4 месеца

няма неяснота 2024 г по високи цени на тока парното лекарствата а за храната да не говорим и за всичко са виновни тези които гласуват без да мислят сега всичкище страдаме оставка и нови избори с нови лица с тези нямаме бъдеще

4

Анонимен

преди 4 месеца

Ората са гладни и озверели

3

Анонимен

преди 4 месеца

На всякъде е някаква каша!!!-:(

2

Анонимен

преди 4 месеца

Пак глупости. Мисирката К. Цв. всеки ден пише как цените постоянно се повишавали. Ако това беше вярно едно яйце вече щеше да струва 2-300 лева. Айде по-сериозно. После се чудят що ги презират и ги наричат ***.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Тоз намордник какво общо има с неяснотата на пазарите? И вашият мозък е увреден вече, днес.бг. Забравихте кое е нормалното.