18

.....заради това, че

преди 4 месеца

ние, с по 20 и повече години по-младите от него, един по един приключвахме следването и започвахме работа. Намекваше, че това било робска психика, вдигаше ръцете си високо, разтърсваше ги и викаше "Аз пък съм сво-бо-ден!" Бил дошъл в София, за да си поживее. Подиграваше се и на онези, които се женеха. Не искам да разказвам за хала му, след като неговата майка почина, а той продаде жилището й - било малка къща с двор. Опапа парите и вече нямаше къде да се върне, съвсем свободен беше.

17

Пак до 12

преди 4 месеца

Още е като пред очите ми един, който всяка седмица получаваше по пощата от провинцията кашон с храна от майка си. Винаги някъде в кашона имаше пъхната банкнота от 20 лв, а веднъж месечно пак майката му пращаше пари и с пощенски запис, за да си плати синът квартирата в София. Това беше през първите години след като Иван Костов направи паричната реформа и 20 лв имаха друга стойност, не каквато е днес. Този синковец беше вече над 40 г. и ни се подиграваше заради това, че ...........

16

До 12

преди 4 месеца

До До 11 - Успешна кариера и стабилно семейство не всеки успява да изгради. Не всеки постига прилични доходи и не разбирам защо ти си мислиш, че е скучен животът на човек, успял да постигне всичко това.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Приятни сънища!

14

Бо жинката

преди 4 месеца

Пътят към големия провал минава през задоволството от малките победи.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Както е казал Алеко горда може да бъде само една праска, или нещо такова.

12

До 11

преди 4 месеца

Честно, много скучен живот живееш. Надявам се някой ден да разбереш какво е свобода, да вкусиш от нея и наистина да се гордееш със себе си. Съмнявам се, обаче, че сивушко мишков ще има някога смелостта, куража и вътрешната потребност да промени себе си и ще продължи да мишкува в клетката си. Нищо, смъртта ще те освободи от тегобите ти житейски, а пътят ти към звездите ще бъде епохално човешки

11

До 10 льо льо,

преди 4 месеца

Изобщо не си разбрал написаното. Пожелавам ти да имаш това, което имам АЗ и после се върни да се извиниш за липсата ти на интелект! Просто си поредния злобен инсел!

10

До 9

преди 4 месеца

Това го има всеки. Т.е. ти се гордееш с това, че си средностатистически сив мишок като всички останали около теб. Как може да нямате амбиции и цели в този живот? Как може да не искате нищо да постигнете и да живеете един сив и скучен живот докато ви положат два метра под земята. Ти си погребан още преди да си се родил. Дано да нямаш деца никога. Такива като теб скучни страхливци не трябва да се размножават.

9

Анонимен

преди 4 месеца

1. Успешна кариера 2. Добри доходи 3. Добро семейство 4. Търсени умения и знания Това са моите критерии за гордост. Ако нещо липсва, просто трябват малко усилия! Успешна 2024!

8

Анонимен

преди 4 месеца

Не ви се получава!

7

Трифон

преди 4 месеца

Гордостта е грях, Михаела.

6

Анонимен

преди 4 месеца

2 х 100 до обед и 2 х 100 следобед :)))

5

Доктор Сър Пичук

преди 4 месеца

До ИванТи си един обикновен сoдoмит и не си никакъв смел човек. Дано твоят приятел ти забие една тесла отзад.

4

До Иван

преди 4 месеца

Ти си един много смел човек и трябва да си много горд със себе си. Живей смело, смело момче!

3

Иван

преди 4 месеца

Изключително съм горд със себе си, че споделих на моят приятел какви интимни чувства имам спрямо него. В началото ме беше страх, но всичко премина повече от отлично. Устните ни се намериха, ръцете ни нежно се сплетоха, в корема ми пърхаха пеперудки. Чувството да се целуваш с друг мъж е възвишено и пожелавам на всеки да го изпита.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Горди сме и с малките победи на хората, които обичаме!

1

Фори

преди 4 месеца

Аз съм много горд със себе си, защото измислих много як номер. Влеза в някой вход, и докато стълбището е тъмно, се изкeнзaм пред вратата на първия етаж. После звъня на вратата е бегам. От вътре отварят, ама нали е тъмно, пристъпят напред да светнат и пльооос!