156

Анонимен

преди 4 месеца

чертаел, но без кръчмаря (народа)

155

Нищю

преди 4 месеца

Нищо няма измести тоя. Има нещо общо между политиката и спорта. При спорта се иска да се нанесе пас в точния момент. Тоя трябваще да го направи преди седмица. Ще има съдбата на проекта Стефан Янев. За всичко се иска нюх, ум, въображение и гъвкавост и най важно далновидност. Политиците ни имат само едно. Интерес към банковите си сметки.

154

Олд

преди 4 месеца

И чудно с кого ще се коалира новата партия на летящия мишок.

153

@ к.165

преди 4 месеца

Планът на ПП-ГЕРБ-ДПС няма да се сбъдне. Новата КРБ ще им изиграе неприятен номер: една нова многочислена лява партия ще намали силно мнозинството в НС и ББ и Пеевски ще се усетят каква каша забъркаха. Нали БГ е парламентарна република? Е, тъкмо в него те ще имат силен опонент, а техният десен президент ще бъде слаба пешка със силно орязани пълномощия. Г-да лидери на партии, образовайте се и мислете преди да действате.Новият президент на САЩ ще бъде с бизнесменски уклон, а не ястреб.

152

Анонимен

преди 4 месеца

С опита си да направят президента Радев безгласна фигура обединените депутати на управляващите губят много: РР ще формира лява партия, която ще има като начало над 400-500 хил. души електорат и ще обърка плановете на ПП-ДБ- ГЕРБ-ДПС. Това ли искат Боце-Пеевски-Киро П.+Ас.Василев? Струва ми се, че скоро ще имат '3-и март'.

151

Анонимен

преди 4 месеца

Какво ли може да чертае миризливия чорап, освен една кафява черта по бельото...

150

Анонимен

преди 4 месеца

Комунист, чертай си плановете как да бягаш за Китай! Долна утроба..

149

Анонимен

преди 4 месеца

Тц, няма да стане, без левица не може.

148

Анонимен

преди 4 месеца

Нещо не се получават нещата за Българина. Да управляват пенсиониран военен- Радев. Както и пенсиониран милиционер- Б.Борисов? Къде са инженерите в тази държава?

147

Анонимен

преди 4 месеца

Когато недоразумението "радев" излезе на свободния пазар, ще се види колко струва ;)

146

Анонимен

преди 4 месеца

цялото народно събрание са бивши комунисти и дс-ри.а народа им целува задниците.

145

Анонимен

преди 4 месеца

Радев знам кой е, а Цветанка Андреева коя е?

144

Анонимен

преди 4 месеца

най големият левак от леваците в ляво.

143

опетков

преди 4 месеца

Целият "аФторитет" на Радев се крепи на службата, която му подари Ниновица. За което сега безкрайно съжалява. Резидентът като личност е една голяма безкрайна нула. Лесно е да бълваш глупостите си като истина от последна инстанция, да дрънкаш новогодишните си заклинания и проклятия. Ще видим как ще се спихне като спукан балон, когато излезе на тепиха на мазните борби. Почти съм сигурен, че той като дърт хитрец ще избере друг да се мори по площадите, а той само да обира лаврите.

142

Анонимен

преди 4 месеца

До Падаря--- РусоФОБИТе , още са на ''тортата'' , голямото плюскане , като няма с какво друго да се борят .

141

Анонимен

преди 4 месеца

До Дедо... А всички Бг-атлантици /измислени/ , колкото са за не повече от един самолет , за Укрия , при Зелето на БЕЛО , а после на фронтЪ !

140

Дедо

преди 4 месеца

В 00 часа на Нова Година, Радев ще се качи на изтребителя с костюм на Дядо Мраз и ще изпише във небето буквата Z, за да изпълни детската мечта на Митрофанова и Костя Копейкин.

139

Анонимен

преди 4 месеца

За това плюят по Радев толкова активно , защото ги е страх!!

138

Падаря

преди 4 месеца

По коледа комунистите със снимки от постна вечеря, окичени камини с икони свещички, ходят на църкви ,говорят като студент първи кърс от семинарията абе идилия.. Извода: комунистите пазят християнското семейство от демокрацията- ти да видиш.Тия дето разрушиха 3 хиляди храма и избиха 2000 свещенника. Хората кращаваха децата си тайно в селски потайни църквички в тъмни доби , под риск от престой в Белене и бой за свещенника.

137

Стамболов

преди 4 месеца

На нашия генерал две меринджейчета от средната черга отвъд океана му взеха по носа цялата власт с малко ала-бала и "маркетинг ала харвард". Наистина ли искате да му гласувате пълно доверие ?