16

Анонимен

преди 4 месеца

Хората се отказват от мобилни устройства в образованието, а МОН- човеци рекламират Дигитална раница...

15

Анонимен

преди 4 месеца

Виртуалната раница да се забрани и електронните рецепти да се забраанят, защото са вредни. Гледайте Нидерландия и копирайте, Пеевски да ги насочи пак по правилния евроатлантически път на развитие на майммуните.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Браво, но трябва и в университетите да ги забранят! Тогава рязко ще им отлив на желаещи да ходят да "учат" в Нидерландия.

13

Един Българин

преди 4 месеца

Ами комбинацията от ниска култира, родители прос-таци и телефони.в час свалят успеха на децата ни в училище. Дъщеря ми е първи клас и телефоните са забранени, а и тя няма и няма и да има в близките години освен "Нокиа с фенрче" евентуално. И не си мислете че я лишавам от технологии - нищо подобно самият аз съм инженер и над 20г работя това (че даже и в Мтел по едно време), но си има време за всичко. В училище се учи и практикуват спортове, народни танци и пр.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Вече не са предмет на престиж.

11

И тук е така

преди 4 месеца

Но не се спазва лапето от първи клас с телефон за еди си колко лева

10

Анонимен

преди 4 месеца

В училищата в Русия забраняват мобилните телефони.

9

Фед Красивия

преди 4 месеца

Пълна глупост.В училище ще е забранено и кат излезат навън,даже с по-голямо настървение ще ровят!!!Самите слаби резултати са от затъпяването,като се използва.За да се върнат ония деца ,трябва да нямат достъп,за да четат или цитират.Тоест това изследване е фалш.И Денков ни заявява гордо,че нямало инфлация,ама касова книга за 2024 от 2,50 днес взех за 8,90.Е те това и с проучването за мобилни и децата!!!Никаква файда,щом след училище пак ще забият носове и ще се подиграват на зрелите по групите!!!

8

Имаше една песен

преди 4 месеца

без телефон не мога дори да се изходя

7

Жиката

преди 4 месеца

Ау,защо така.Не е демократично.Абе деца дали искат да четат въобще.

6

До Браво

преди 4 месеца

Какво те спира просто да му вземеш телефона?

5

Браво

преди 4 месеца

Моят осиновен син е постоянно с телефона, даже когато е в банята (!) и тогава е този проклет телефон с него. В службата ми съм сложил табела от която е видно, че не може при мен да се водят мобилни разговори или на някои си там да му звъни телефона - просто им казвам, че трябва да напуснат кабинета. Редно и в България да се предприемат ограничителни мерки по тоношение на мобилните телефони. Кара кола някои си, а в същото време спокойно си говори по телефона и пуши цигари ..! Думи нямам.

4

асан-пришелць-урсула

преди 4 месеца

Хайл Урсула :)))

3

Анонимен

преди 4 месеца

Така е. Родителите ще възстанат, което е пълен абсурд. Ще кажат, че няма да имат връзка с детето си и подобни щуротии

2

дo 2

преди 4 месеца

Ако се въведе в ЕС, тогава и в България.

1

Анонимен

преди 4 месеца

В България е невъзможно.