20

Анонимен

преди 4 месеца

А кой те излъга, че там нямало ковид?

19

Анонимен

преди 4 месеца

А защо няма ковид там където има война, как го стопират

18

Китай също тик-така

преди 4 месеца

В Китай също така се провежда масирана кампания за ваксиниране. Актрисата Кати Чоу от Хонконг е действала като "посланик на ваксините" за правителството и властите (ККП). Сега тя е намерена мъртва на 57-годишна възраст. Обстоятелствата около внезапната смърт на Чоу предизвикаха подозрения, след като медицинските ѝ документи бяха публикувани в интернет. Чоу, станала известна през 80-те и 90-те години на миналия век с ролите си в телевизионни драми на TVB, почина на 11 декември. Нейното студио обяви новината за смъртта на Чоу в китайската социална медия Weibo на 12 декември. Според ней

17

Анонимен

преди 4 месеца

Как сте конспита? Мърдате ли още? Как е с постковида? Кеф???

16

Статистика

преди 4 месеца

Починалите продължава да са хора на възраст над 70 години и много рядко някой по-млад. Обикновено починалите са неваксинирани, въпреки че при хората над 70 години и живеещи в България, около 70% са ваксинирани.

15

Статистика

преди 4 месеца

Имаме бързо увеличение на процента на положителните тестове в последните 3 седмици. Тези вчерашни 16,84% ще бъдат надминати в следващите дни

14

Статистика

преди 4 месеца

Общо 16 починали през последните 14 дни - 8 в последните 7 дни и 8 в предишните 7 дни.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Те в Русия са ваксъри, особено президента им. Имат си и собствени помии Срутник, но основната идея е производство на тромбозни шипове в клетките на ваксинираните.

12

До 12

преди 4 месеца

А трябва да се притесняваш. Много станаха внезапно и неочаквано починалите ваксинирани.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Аз нямам нито една доза и също нямам никакви притеснения. До този под мен: да не забравиш след три месеца да си набиеш седмия. Обещаваш ли?

10

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм на 6ти бустер и нямам притеснения за ковида

9

До 8

преди 4 месеца

Ти, "умния", сам се издаваш, че си нает да трролиш срещу Русия и антиваксърите - няма друга причина да слагаш под един знаменател русофили и антиваксъри. С две думи - евтина к.р.ва.

8

Анонимен

преди 4 месеца

До 8: ти представител на кое търговско дружество си, пардон...болница? Бонусче искаш ли? Изпълни ли таргета за пациенти от ковид?

7

frameshifting модРНК

преди 4 месеца

Проучването се фокусира върху "рибозомно разместване на рамките" -frameshifting мРНК служи за генетични инструкции към клетките ни за производство на белтъка шип. мРНК се среща естествено в клетките ни, но проблемът с естествената мРНК е, че тя се разгражда много бързо. За да "удължат" живота на мРНК за производство на ваксини, учените от Pfizer и Moderna подменят малък компонент генетична буква на мРНК и го заменят с "N1-метилпсевдоуридин" (накратко псевдоуридин). Ето защо да я наричаме "мРНК" е погрешно; трябва да я наричаме модРНК (модифицирана РНК).

6

Анонимен

преди 4 месеца

До Бла-бла Колкото стъГмистика се пиише с "г", точно толкова ти е и акъла. Абе защо всичките копейки сте едни такива простички, като по калъп сте правени.

5

мРНК играта свърши

преди 4 месеца

Експлозивно проучване, публикувано в "Nature", унищожава основите на мРНК технологията! Проучване на университетските болници в Кеймбридж и Оксфорд с 20 автора установява, че всеки четвърти, на когото са поставени мРНК инжекции на Pfizer, е имал "непреднамерен" имунен отговор - N1-methylpseudouridylation of mRNA causes +1 ribosomal frameshifting, "N1-метилпсевдоуридилирането на мРНК причинява +1 рибозомно изместване на рамките" Това проучване е унищожително за идеята на мРНК - не само за ваксините, но и за всичко, свързано с мРНК.

4

noFreeman

преди 4 месеца

ама си продължавате с измислиците... вече никой не ви се връзва, нито ви чете глупостите...

3

Анонимен

преди 4 месеца

70 нововаксинирани, ама сте пропуснали да напишете, че това им е пети бустер, щото са зависими. Смях.

2

Бла-бла

преди 4 месеца

Поредната доза Стъгмистика.

1

Анонимен

преди 4 месеца

410 на втория работен ден след 5 почивни си е направо добре, бе! Пет дни повечето лаборатории не са въвеждали резултати и са го направили едва вчера. Прогнозите на някои математици бяха за хиляди заразени на дневна база - за щастие не се сбъднаха.