272

Анонимен

преди 3 месеца

Единствните умрели червеноармейци в България са от препиване с денатуриран с метилов алкохол спирт от цистерна в Бургас. Набиват местния български комисар, който се опитва да ги предупреди и да предотврати самоотравянето им, напиват се и измират. Местните активни борци решават да им се построи паметник. Такава е идеята зад паметниците на червената армия в България.

271

Ботьо Пейчевски

преди 3 месеца

До Анонимен! Аман! Цар Александър Втори, Освободител, впр. не само на българите, но и на крепостните роби в Русия, възцарил се на 3 март 1856 г., на 3 март 1861 г., дал автономия на Финландия по-късно - затова и там има негов паметник в Хелзинки, ще бъде тачен у нас! Е, на 3 март 1878 г. е подписан и Сан-Стефанския прелиминарен, демек, примирен/предварителен, договор. На гробовете в Невската крепостАлександър Втори и на Петър първи съм слагал цветя на ковчегите, познавам държавата, а Вие - едва

270

до 315

преди 4 месеца

сега модерните технологии не са *** баце!Хай тека се прави на Запад и в Китай а не в прогнилата раша!!

269

Бай Ганьо

преди 4 месеца

Пренаписване то на историята няма да доведе до нищо добро. Просто ще повторим същите грешки и ще страдаме пак.

268

Анонимен

преди 4 месеца

Къде се скри оня отвори бузовец Бонго...къде си бе смотан,нали щеше да идваш в Пловдив,аиде че тъкмо се чудя кво да изуча.Аиде да те образовам що е Калигула

267

Анонимен

преди 4 месеца

Мая от "Изправи се", вече е съгласна, Шмайзеров да бъде заменен с Черепа, a oтдолу да се сложат композиции с братя Галеви, Пеевски като шеф на ДАНС и Отровното трио носещi ковчези под бесило.

266

Разглеждайки

преди 4 месеца

Историята на България, Русия винаги е пречила

265

Евроатлантик

преди 4 месеца

ПАВЕЦ Чаира е Правен от Японци , ВЕЦ овцете са дело на Войт Хидро ...в ТЕЦ Турбините не са Рашки , отдавна вкарахме Сименс и АВВ...

264

Бутаме Гальошата

преди 4 месеца

Въпроси

263

Анонимен

преди 4 месеца

Предлагам на драгите уж "евроатлантици", да се топлят само на вятърни перки и соларни панели, да не ползват всякакви електроцентрали ТЕЦ-ВЕЦ-АЕЦ-МЕЦ- въглища-кабели-тръбопроводи, построени през соца, да не ползват и жилищата, пътищата, хотелите, ресторантите, заводите, парното и всичко построено през соца, да върнат и окраденото , което е било създадено през соца, защото соца им "пречил", ей така, на гола поляна да живеят!

262

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименХаха, "Без Русия" , ама друг някой път, хаха, та икономиката на Финландия е свързана с Русия, сега ще гладуват, мога да ти пусна статията от "Русская весна", за да видиш, че финландците вече се оплакват, че обедняват след влизането в НАТО! Хората от Прибалтика и те пазаруват от Белорусия и Русия, за да оцеляват физически!

261

Анонимен

преди 4 месеца

Няма ли някой да си изкара пари и ги осъди и ги накара да го възстановят? Къде са антифашистите?

260

Анонимен

преди 4 месеца

Осъдете ги за паметниците, вече официално се прие решение в ООН, че паметници, свързани с ВСВ и антифашистки паметници , не могат да се събарят! Да го възстановят сега!

259

Анонимен

преди 4 месеца

Сега погледни колко е постигнала Финландия за век без руска намеса и сравни с дереджето на руснаците и сателитите им след втората световна война

258

Анонимен

преди 4 месеца

Вижте войните на Англия с Русия , когато Англия напада Русия някъде около 16 век, тези войни се водят на север и в Скандинавието, защото това са били територии от царска Русия, профани! И руснаците са били коренни жители на Скандинавието. Едни напълно ненужни и изтощителни войни и за двете държави!

257

Анонимен

преди 4 месеца

Разглеждайки историята на България през последното столетие и половина, България винаги е тръгвала на зле и се е окървавявала, когато сме били далеч от руснаците и с прекъснати връзки, прочете си историята много внимателно и се поучете, за да не допускате същите грешки, но не интернет пропагандната история, а реалните факти и документи!

256

Анонимен

преди 4 месеца

Продължение: Едва неотдавна(през 20 век), се образува самостоятелната държава Финландия, благодарение на руснаците, които дават тези територии на финландците и се оттеглят от там, но преди това, това е била руска територия още от времето на царска Русия и векове наред е била руска територия!

255

Анонимен

преди 4 месеца

До твърде много интерес, ВСИЧКО, което си написал е лъжи, лъжи, и пак лъжи, които могат да се пробутат на хора непознаващи фактите от историята или които се информират само от интернет пропагандата, та руснаците са били коренни жители на Скандинавия столетия наред, почти цяла Скандинавия е била част от територията на царска Русия, финландците заедно с лапландците, също са коренни жители на Скандинавия, но те са били част от руската държава, това са фактите! Едва неотдавна се образува самостоят

254

Анонимен

преди 4 месеца

От Русия произлизат много държави, но три държави са с чисто руско население, които са се откъснали от Русия, по независещи от тях обстоятелства, те са Полша, Украйна, Белорусия, които се образуват през 19 и 20 век, там населението е с чист руски произход, също с руски произход е и Прибалтика, където бяха асимилирани хора неотдавна и продължава да тече асимилацията на руснаците, заменяйки езика и културата им с чужда!

253

Щирлиц

преди 4 месеца

До Тасев...България 30 години се ежи на Русия,а когато тя започна борбата с неонацизма в Украйна,ние обявихме Русия за враг,за да не изоставаме от хора на евро.пP.асетата.