20

Анонимен

преди 4 месеца

Народа не иска еврото, но некадърниците дето управляват не се съобразяват. За бедна страна като България, тази стъпка вещае глад и мъка. Колкото и да вдигат мин. заплата на която е голям процент от населението, няма да стигне за пенсиите не ми се мисли. В момента на високите позиции са 98% некадърници но верни на точната партия. Трагедията е пълна до такова ниско ниво не сме били. Частници превзеха държавните структури и всичко ще рухне, без бой няма да се оправим

19

Никога

преди 4 месеца

Бе сьм се чувствала черна но много светли мен са ме окрали

18

Не

преди 4 месеца

Приемам предложения докато ти крадеш а с нас се оправдаваш няма кой да те отброи

17

Анонимен

преди 4 месеца

Влезем ли в еврозоната, моментално сме атурнали еврото.

16

Обективен

преди 4 месеца

Странно. Почти всичко в БНБ отдавна е според правилата на ЕЦБ. Изобщо не е нужен нов закон, а лека промяна на сегашния закон. Опасността идва от некадърните законотворци в парламента.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Референдум !?!?!?!?!?!?

14

Име

преди 4 месеца

До 5, това се случи защото не преминахме през лустрация! Иначе по това време влизането в борд, беше най-доброто. Но това не означава, че не можеше да се избенат много от случилите се простотии.

13

Пффф

преди 4 месеца

Ще ми интегрирате дедовия. Питайте ли народа? Питайте ли конституционният съд? Вие за богове ли се взехте? Това са престъпници.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Къв референдум искаш бе те конституцията променят след като изрично е казано там че може да се променя след Велико народно събрание само сопа ще оправи всичко без кръв няма да се оправим

11

Анонимен

преди 4 месеца

Искаме РЕФЕРЕНДУМ по темата!

10

Реалист

преди 4 месеца

Нали беше демокрация, ЕС, европейски ценности, евроатлантически ценности. Референдум имаше и хората казаха ясно, че искат да бъдат питани по темата. Само да чуя някой да каже, че живеем към свободния свят и тем подобни мантри! Това ли ви е свободния свят, да ви...!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Над 75 процента от българите са ПРОТИВ, но това изобщо не ги интересува.

8

Армагедон

преди 4 месеца

Тези проклетници така си нагаждат законите и конституцията че ще ни затрият меко казано

7

ъ

преди 4 месеца

Нямаше ли някаква подписка за референдум по този въпрос? Или Сглобката иска да усети другия референдум, със сопите. Не мога да ги разбера нашите управници - пред очите им са примерите за евроатлантическо пренебрегване на народите, от Украйна, до Нидерландия. И пак не могат да си направят правилните изводи.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Те не се съобразяват с волята на народа,от къде на къде народа ще се съобразява със закончетата дето си ги пишат?

5

Анонимен

преди 4 месеца

2- А ГА НАПРАВИХА 2000% ИНФЛАЦИЯ И ВЪРЗАХА ЛЕВА ЗА МАРКАТА А ПОСЛЕ ЗА ЕВРОТО КЪДЕ БЯХТЕ ЧЕ НЕ МЪНКАХТЕ ДА ВЪРЖАТ ЛЕВА ЗА РУБЛАТА В БОРД СМЕ ОТ ЕСЕНТА НА 1997Г НЕ МОЖЕ БЕЗ КРАЙ!

4

Анонимен

преди 4 месеца

До Име ИСКАШ ДА РЕЧЕШ ЧЕ БЕШЕ ДОБРЕ КОГА ИНФЛАЦИЯТА БЕШЕ НАД 2000% КАТО ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА, ТА КОЙ Я НАПРАВИ ТАКАВА И КОГА БЕШЕ ТОВА- 2.1995Г/2.1997Г- ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ СЛОЖИХА ЕДИН МЛАД И НЕОПИТЕН ЧОВЕК И ИЗВЪРШИХА НАЙ ГОЛЕМИЯТ ГРАБЕЖ НА АКТИВИ ЗА МИЛИАРДИ А НИЕ С 2/3 ДЛ ЗАПЛАТА, ТАКА СЕ ОПИТАХА ДА НАПРАВЯТ И С ПП И КИРО- ЗА 2 Г НАПРАВИХА СУМАТИ ПОРАЗИИ- ЕДИНСТВЕНОТО ХУБАВО НЕЩО БЯХА ПРОТЕСТИТЕ- МИЛИОНИ ОТ ОЛИГАРСИТЕ, А СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ОПАШКИ ОТ КОЛИ ЗА ГРЪЦКОТО МОРЕ- ЩО НАРОД СЕ ОБЛАЖИ...

3

Анонимен

преди 4 месеца

ако йористите от ППДБ го пишат може да сме първата държава фалирала централната си банка!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Ще си счупят краката от бързане за това Евро! А референдум и въобще гласа на народа не е важен, кой го пита, да не би да сме демокрация?!?

1

Име

преди 4 месеца

Подгответе го законодателно, *** да имате право да прехвърлите резерва към ЕЦБ! За България има само едно решение, и то е излизане от ЕС.