20

Анонимен

преди 5 месеца

Не следя хората!

19

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 21 Отиди да я чакаш, за да не се прибира сама. Вариантите са два. Тя ще оцени твоята загриженост и много ще се зарадва като те види. Вторият вариант - тя е там с някой друг и ти ще разбереш, че няма смисъл да си губиш времето с такава жена. Свободни момичета има колкото щеш.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Ако изпитваме тревога, че е някъде сама, какво да направим?

17

Валя

преди 5 месеца

Ако оглушавате и сте пред пенсия, или ви отнемат от заплатата, защото машината не работи, лесно ви контролират. Някои от Бургас направо ги уволняват.

16

Анонимен

преди 5 месеца

На детскиге лагери някога момичетата късаха едни цветя и брояха листенцата. Не помня вече какво казваха ......, път, писмо!

15

Анонимен

преди 5 месеца

Тих труд или бетапласт или други. Работничката очаква от мен машината й да работи. Задължен съм им и ми е приятно да общувам, защото от очакванията съществувам! Вярно е, че трудът поврежда хората.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва да сме по-скромни в претенциите си. А партньорът има възможност да ни изненада приятно!

13

Анонимен

преди 5 месеца

Очаквам отдаване и доверяване.

12

Анонимен

преди 5 месеца

"Белой акации гроздья душистые"

11

До 2 и 7

преди 5 месеца

Не подвеждай хората! Тези магии не хващат, ако не отидеш при шефа си след като си приготвил магичния предмет. Той ще те погледне учудено. Без да му обясняваш нищо, трябва да се обърнеш с гръб към него, да се нaдynuш и да пръднеш колкото е възможно по-мощно. После си тръгни без да казваш на смаяния си шеф каквото и да било и отиди да поставиш магичния предмет там, където си решил. . Ако не ми вярваш, пробвай и ще видиш.

10

Анонимен

преди 5 месеца

това 4 не е верно, сега ще накова дъсчицата

9

Анонимен

преди 5 месеца

Много ли е зле ако дъсчицата иска от мен 1, 2 и 3 а аз от нея 4. Като я подпетя тя се чуди къде да се скрие от моята близост.

8

До Петя

преди 5 месеца

Прекалила си с американските филми по Коледа, остава и да повярваш! Късмет!

7

Анонимен

преди 5 месеца

Най-често е , не мога да те задоволя.....

6

Петя до 4

преди 5 месеца

На 29, много поддържана и работя, но не мога да съм мъжът в семейството. Освен това аз съм слаба и стегната, а той плешив и дебел. Ами не сме хубава двойка и не искам да излизаме заедно и да ни виждат хората. Предпочитам да си излизам с колега, който изглежда добре и има амбиции - чете много, тренира, учи нови неща и се вижда, че ще има голямо бъдеще в живота. Освен това обича много децата, а и моите деца също го харесват.

5

Черна магия за смърт

преди 5 месеца

на семейство. Взима се восък и свещ от гроб. Восъкът се запалва и се стопява. Казват се думите - Семейство Х от болести да не се отърве, от болест на болест да е, по болници парите да дават, здравето им бавно да се топи, накрая като свещи да свършат, в гроба да идат. Стопеният восък се носи и се оплисква входната врата на набелязаното семейство.

4

До Петя

преди 5 месеца

А вие какво правите? Амбициозна, млада и поддържана жена ли сте?

3

Петя

преди 5 месеца

Моят след 30 годишна възраст напълня и оплешивя и скоро ще му бия шута. Очаквах освен това вече да е или на мениджърска позиция или да има успешен собствен бизнес, а той все още е редови служител на 8000 лева заплата. Вече е на 32 години и си пропилях младините с него. Вижда се, че е шушумига и неамбициозен. Като се върне от работа не иска да учи, да се развива или да търси втора работа, а да седне на дивана, да пие бира и да гледа телевизия. Не мога да го понасям и децата ни на 2 и 5 го мразят

2

Магия за раздяла

преди 5 месеца

Взимат се две вилици. Обръщат се и се завръзват с черен и червен конец. Взима се косъм от главата на мъжа и косъм от главата на жената. Косъма се обвива около вилиците. Отива се нощем между 1 и 3 на гробище, намира се стар гроб, поставят се вилиците откъм главата на покойника и се казват думите - Два живота тук се носят, две любови силно се преплитат, любовта им оттук насетне дано бавно да загнива, любовта като мъртвец да става, Черна и студена, завинаги да изгасне, като покойника да свърши.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Имаме представа!