263

Анонимен

преди 4 месеца

хахаха лъжите, които слушахме досега май изиграха лоша шега на писателите :)

262

Анонимен

преди 4 месеца

Когато започнат да падат бомби над Москва, тогава ще се реши изхода на войната,!ТРЯБВА УКРАЙНА ДА ПРОИЗВЕДЕ ТОВА ОРЪЖИЕ!

261

82-ОМБР

преди 4 месеца

Битката ще е много по-дълга от колкото на Путин му се иска,и от колко Путин може да си позволи да плаща! Липсата на яйца е само началото на агонията за всеки руснак!

260

Анонимен

преди 4 месеца

Русофилите да пускат календар с прегръдка на Путин и Кадиров.

259

Анонимен

преди 4 месеца

260 - 1 ПАМЕТНИК - 1500 000 НАЦИСТИ МОГИЛИЗИРАНИ. СТАВА ВЪПРОС САМО ЗА ПСА.

258

Анонимен

преди 4 месеца

Е, НЯМА ДА Е ДЪЛГА СЛЕД СНОЩНИТЕ "ФОЙЕРВЕРКИ"

257

Анонимен

преди 4 месеца

до 258 - "Украйна няма външен дълг" - само 140 милиарда.

256

Анонимен

преди 4 месеца

А ПО СВЕТОВНИТЕ МЕДИЙ САМО СЕ ПИШЕ! - УЖАСЪТ ВЪВ УКРАЙНА, СЛЕД ПОРЕДНАТА БОМБАРДИРОВКА. РАЗРУХА, НЕРАБОТЕЩА ИНФРАСТРУКТУРА. А ЗАЩО ИМ ТРЯБВАШЕ НА НАЦИТАТА ДА СЕ ЗАЯЖДАТ?

255

Анонимен

преди 4 месеца

Аууу, как изведнъж се напълни тук с хохлоиди - болката е страшна. Нищо, скоро ще ви изкарват с влакове към фронта, стига сте яли и живяли на гърба на българите.

254

Русуфилското квичане

преди 4 месеца

Го обичам ...Ще бутаме Гальошата

253

10 г.

преди 4 месеца

Толкова ще продължи войната или до *** на Путин. Опитът от Афганистан е убедителен в това отношение. СССР нямаше ресурси да издържи 10 г. във Афганистан,а путинистка Русия ще има? Едва ли!Подобно на Хитлер в края на войната ,новият Хитлер - Путин първи ,къси , отровителят - се надява само на раздор между съюзниците. Всеки знае края на химера.

252

До bad face

преди 4 месеца

Украйна няма външен дълг, бе kpeтeн. САЩ и опрости ха всичко, даже план Маршал има. Да видим бае *** какви пари има. Рублата май е 1 стотинка вече. Инфлацията в Русия 1700%. Ох на батко.

251

Ария

преди 4 месеца

Руслямия изгуби тотално войната Остава последни месеци до окончателният й позорен край

250

Миротворец

преди 4 месеца

Единственото решение е мирно разрешаване на конфликта. Нека Руски и Полски генерали си стиснат ръцете на Руско-Полската граница, да се прегърнат, целунат, да преплетат слузести езици и да подпишат договор за вечна дружба и приятелство между народите! :))

249

Равносметка

преди 4 месеца

Кърваво Равновесие? Да кърваво е и ДА има равновесие. Когато половин милион укри прегърнат букета, зленчу праща нови половин милионо за да уравновеси нещата бухахаха

248

Анонимен

преди 4 месеца

Единствено призив за мир е разумното което могат да направят всички държави.

247

Верно ?

преди 4 месеца

"Руските сили са подозирани също във взривяването на стената на язовир Каховка на река Днепър в Южна Украйна" ??? А също за взривяването на Северен поток и атомната бомба в Хирошима.

246

Столтенберговия

преди 4 месеца

Да си спомни какъв бой са ги прали руснаците по алчните шведски мутри и да се сниши - евроатлантически приятелски съвет!

245

Анонимен

преди 4 месеца

До Сут 231 - НАТО е достатъчно силен алианс, за да оказва едновременно помощ и на Украйна, и на Израел. Това заяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг след срещата на министрите на отбраната в Брюксел. https://euronewsbulgaria/news/20475/stoltenberg-nato-e-dostatuchno-silno-da-pomaga-na-ukrayna-i-izrael-ednovremenno - по-ясно от това не знам как могат да го кажат.

244

Анонимен

преди 4 месеца

До сега половин милион бандера са се пренесли във вечните ловни полета ! Жалко , че нашите евроатлантици са страхливци и не искат да идат на източния фронт и да се бият , та България да стане едно по-чисто място !