35

Исти.....

преди 4 месеца

Дано стане по бързо и сериозно, САЩ трябва да изядат шамарите та белким си махнат грозните пипала от България !!! Така ще си поемем въздух, а нашите предатели ние ще си оправим бързо!!!

34

Шопендар

преди 4 месеца

800милиярда долара военен бюджет трябва да бъде реализиран,и това става само с войни.очаква ни гореща 2024г,да се кръстиме да не стане много гореща,и да не ни хвърлят и нас в огъня новите ни брудери(братя)

33

Анонимен

преди 4 месеца

Войната е Кувейт я почнаха палестинските 'бежанци'. Кувейт ги приютиха, а те за благодарност образуваха отряди да си правят държава на чуждата територия. А Садам използва повода да си разшири територията. Същото се случи в Йордания, само че йорданците изклаха 25.000 палестинци и утихна. Оттам тия отидоха в Ливан и разсипаха държавата, опитаха и в Египет същото

32

Анализатор

преди 4 месеца

Аууу, то в ивицата Газа и Израел било война, а не военна операция. Сигурно защото, на евреите им дават долари от САЩ. Те и на Украйна дават, но там не е война а специална. Така казва г-н Путин. Честита 2024 г. на мисилките и специално на мутрата от Банкя. То и в България няма война, а само специални операции на полицаит, жандармерията и пожарникарите.

31

Анонимен

преди 4 месеца

До 31... Да, бе.. А едни други пичове по чаршафи ги изритаха от държавата си, хем само с калашници..

30

Съдба & Реалност

преди 4 месеца

До Съдба --- Докато такива, като партайгеносетата от БКП, Възраждане, Атака, Няма такъФ народ изпращат децата си да учат в щатски университети или на Острова в Кеймбридж и Оксфорд, ще си останеш само с мераците си. Явно те е споходило нездраво халюциногенно отклонение, като чакащите края на капитализЪма от 1917 та чак до ДНЕС.

29

Съдба

преди 4 месеца

Китай и Русия ще изстрият америка от картата. Училища, Университети и Държавни институции в Рим, Париж, Лондон, Мадрид, Брюксел ще изучават задължителен Руски език. Иран и Турция ще разчленят израел на молекули, Косово ще анексира макетата и тяхната провинция бугария. Евро-атлантизма потъна при рибите бухахахх бухаах бухаха

28

Корабоплавател

преди 4 месеца

До Анонимен 35 --- Като гледаме как Путин "ги жали", като им събаря сградите и трепе наред мирното насаление, действително ги жали. Даже ги е прежалил.Отде ви намират толкова интелектуални тролейбуси!?

27

Корабоплавател

преди 4 месеца

Да, щатските самолети и противокорабна защита свалят всичко де-що лети към корабите им, за разлика от утанулия завинаги кораб 6-та генерация имени Мацква.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Щастлив народ /25/, украинците не са народ. Те са руснаци и това е причината Президентът Путин да ги жали.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Пиндостан и редица други държави уж сформирали морска оперативна група, която да реагира на атаките в Червено море, но работата й не се вижда. Всичко остана само думи с надеждата хуситите да се уплашат. Уплашиха се еврейските корабособственици. Корабоплаването по Суецкия канал и Червено море падна на 50%.

24

Алекс

преди 4 месеца

Хутите да се поинтересуват какво се случи с "великите" Саддам Хюсеин в Ирак и Муамар Кадафи в Либия,за да знаят какво ги очаква в близко бъдеще.

23

Анализатор

преди 4 месеца

Логично е войната да стигне до Иран.Оттам до пълното унищожение на режима в тая измъчена страна.После нещата ще утихнат.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Едни пичове по сандали правят луди целия американски непобедим флот в Червено море.

21

В. Дочев, София

преди 4 месеца

Целта на тези конфликти в Близкия изток е да се определи кой командва след изтеглянето на САЩ от региона. Според много наблюдатели Турция може да запълни голяма част от вакуума.

20

Анонимен

преди 4 месеца

НАТО си няма и представа как се води съвременна война. Тръгнали да гонят партизани със самолетоносачи! Направиха ги на луди!

19

Щастлив народ

преди 4 месеца

Щастлив народ са украинците, че Путин ги жали и не ги е почнал както САЩ в Ирак.

18

Русия=Психиатрия

преди 4 месеца

Не, САЩ са в процес на напускане на Близкия изток и няма да се намесват в техните конфликти с големи сили. Ако им се наложи да ликвидират някой камиларМогат да използват дронове и самолети. Просто САЩ вече не им трябва саудитския нефт защото в момента добиват рекордните 13.5 млн барела на ден. Което не им достига идва от Канада и Мексико. Да му мислят индийците и китайците и ЕС защото 70 процента от петролните им доставки идват от Близкия изток.

17

хе хе хе

преди 4 месеца

Една платена трещялка под различни заглавия драска коментари в несвяст. За няколко цента повече. А американците като не могат да сразят никого другиго, току бомбят иракските пустини. Много е смешно:)

16

Анонимен

преди 4 месеца

До 13 помнещ: Очевидно Непомнещ. Кое му е законното на Саддам като президент като идва на власт с помощта на преврат организиран от него самия с помощта на няколко офицери, членове на партията БААС. Не революция, а именно преврат осъществен от няколко човека. На сутринта Ирак се събужда и узнава, че има нов президент.