20

пострадал

преди 4 месеца

Дано проклятие да стигне тези, които са наредили и спрели производството на Българските лекарства от миналото. Няма аналгин-хинин срещу грип, амидофен срещу температура, меливенон срещу артрит. Всичко това за да забогатяват от внос на нищо не струващи вносни лекарства, които даже не лекуват, камо ли да излекуват.Трижди се моля, заради страданието на Българите, да се задавите от печалбите си. До дупка да сте нещакстни.

19

Нелегален износ ???

преди 4 месеца

В съвременна европейска държава имало нелегален износ на лекарства ??? Значи нито е съвременна, нито е европейска , нито е държава.

18

Анонимен

преди 4 месеца

То реалното здравеопазване е провал, камо ли дигиталното....

17

ОСТАВКА!

преди 4 месеца

На некомпетентното и корумпирано правителство!

16

Христо Христов

преди 4 месеца

Провалът е на демократичното ЕС здравеопазване.

15

ДВМ

преди 4 месеца

престанете да триете коментари бе !!!!!

14

Анонимен

преди 4 месеца

"Коза ностра" от италиански се превежда като "Наше дело" - излиза, че нашите управници, които са се правели толкова години, че не виждат какво става и са печелели незаконно от мръсните далавери в здравеопазването, както и мафията в самото здравеопазване, вероятно грижливо наглеждани, управлявани и закриляни от политици на високи постове спокойно могат да се нарекат българската "Коза ностра"? Пример - какво стана след незаконните трансплантации в правителствена болница? Нищо, потули се всичко.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Дигиталното здравеопазване се оказва, че нарочно е създадено като инструмент за безнаказано вършене на икономически и здравни престъпления, довели до мъчителни проблеми за хиляди пациенти и евентуално смърт на някои от тях. Защо създалите това "електронно здравеопазване" по тоя начин не са в затвора? Защо незаконните износители никой не закача от поне 10 - 15 години и никой от тях не е в затвора? Кризите с липса на лекарства са постоянни, защото мафията има държава в България.

12

Много краднат

преди 4 месеца

Дъртите комунисти така е

11

Анонимен

преди 4 месеца

Вместо да се занимават с износителите и да си контролират пробитата система, те превърнаха живота на пациентите в ад. И когато лекарствата не достигат, само луд човек може да ограничава достъпа на пациентите до лекарства, уж за тяхно добро, без да се занимава с тези, които реализират паралелни схеми за незаконен износ и реално предизвикват дългогодишните кризи с достъпа до лекарства. И за да пречат на пациентите да се лекуват разработиха сакат софтуер за е-рецепти. И няма наказани - това е мафия

10

Чак пък провал

преди 4 месеца

По скоро катастрофа

9

Чао

преди 4 месеца

Терминал 2

8

Дигиталното

преди 4 месеца

А реалното здравеопазване, цъфти и върже! Всички траурни агенции празнуват професионалния ден на здравния работник!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Защо пак взривиха медиите с 8 % увеличение на пикливите за квалифицирани хора учителски заплати? Защо не се пише за 3 пъти по -високите заплати в съдебната система?

6

Анонимен

преди 4 месеца

Ако спре интернета какво ще стане?В България има райони,в които няма интернет,а като падне малко сняг спира тока и интетнета за над 24 часа.Вие въобще на кой свят живеете,че искате тук да въвеждате дигитално здравеопазване и дигитални пари?!

5

ф

преди 4 месеца

До Доктор Сър ПичукПрав ще се окаже проф. Илиев /ако не греша/. В интервю пред списание "Младеж", някои може и да си спомнят от времето на соца. "Робот лекар не става". Това казва в професорът.

4

Анонимен

преди 4 месеца

То в България има ли нещо дигитално, което да не се е провалило?

3

Доктор Сър Пичук

преди 4 месеца

Дигиталното здравеопазване е абсолютно ненужно и пречи на лекарите да работят с пациенти като им запълва времето със все повече ненужни не-медицински дейности. Попълване на стотици ненужни формуляри за всичко и сега дори сме на път да въведем абсолютно излишното електронно здравно досие като за капак. То нарушава правата на пациентите без съмнение и е излишна бюрократщина за лекарите. Всичко става все по-лошо всяка година и не само тук а и в цяла Европа не само тук.

2

Всичко

преди 4 месеца

Дигитално ни заробва

1

ползвал

преди 4 месеца

Добре си работи, проблемни са индиянците