431

Анонимен

преди 4 месеца

денков - алчен лъжец, без морал и чувство на свян като всички от ППДБ!

430

Анонимен

преди 4 месеца

До скоро си мислех, че Денков е срам за научно изследователската общност, но той е срам за всички българи!

429

Срам

преди 4 месеца

А с подводници и космически кораби ще ни трябват ли визи ?

428

Ром със сок манго

преди 4 месеца

Браво Денков, утре отивам за надуваем пояс и хвърчило!!!

427

Shark

преди 4 месеца

Това по въздух и вода е само прах в очите. Няма какво да се хвали тоя гном с нищо. Подиграват ни се, а той се хвали.

426

КОНСТАНТИНОВ

преди 4 месеца

ГЛАСЪТ НА ПССОЛСТВОТО СЕ ИЗХОДИ ПРЕЖДЕВРЕМЕННО.

425

Бай Гъзе

преди 4 месеца

Денков: Влизаме в Шенген по въздух и вода след 12 г. Ама и Аз не си вярвам. Това ми наредиха да изтърся.Какъв Ченгел? Какви ***? Уауууу...

424

Анонимен

преди 4 месеца

ХАхахАх без 12 години никакъв напредък? Тия от ПП са толкова отчаяни да "отчетат" някакъв резултат, че говорят такива глупости.... Още преди да се появят на сцената всички в ЕС казваха, че сме изпълнили всички условия. Оградата на Бойко беше лоша, сега я кърпят, за да покажат колко строг контрол има на границите... НЕМОЖАЧИ, гледат да си припишат чужди заслуги.Все едно Царя ни вкара в ЕС, а не правителството на Костов, нали?

423

Румен

преди 4 месеца

ПОДВОДЕН ШЕНГЕН.

422

Проф. Кънев

преди 4 месеца

Интересен човечец е този Денков известен още като Мрънколай:)) Вчера се изрепчи:" Австрия БЕЗУСЛОВНО НИ ПРИЕМА В ШЕНГЕНЯ ПО ВЪЗДУХ И ВОДА"...Но няколко минути след това добавя с треперещо гласче и запотени очилца:-" но имала ...видите ли 3 УСЛОВИЯ+ едното било да ни връща афганци и сирийци..."!?!?Хем БЕЗУСЛОВНО...ХЕМ С 3 УСЛОВИЯ!?Надежда за Шенген...всяка тука забравете...ВЗЪК ЧЕ МРЪНКОЛАЙ Е СТАНАЛ АКАДЕМИК!? Сигурно е някаква застреляна ***-ченгелар...Само сапуни и шампоани знае да прави...посмешище..

421

Анонимен

преди 4 месеца

Благодарете на социалистическите и олигархинчни хотелиерски *** и кръвопийци, че отново се самоизбират. И благодаение, че не гласувате и се страхувате като мишоци да дадете възможност на други хора да извършат промяната! Тази промяна трябва да бъде извършена военно 89-та година, но българските военни бяха купени и не застанаха до хората в името на държавата. Посредствени хора избират посредтвени и слаби хора. На запад си имат достатъчно кръвопийци и ***, за да приемат тези от България.

420

Анонимен

преди 4 месеца

Благодарете на опростачените хора, които кгласуват за БСП, ДПС, ГЕРБ и техните мутренски сателитни партии вид бушони и балони в лицето на Възраждане, Атака, НФСБ, ВМРО и ред други пропаднали гербаджийски партии. Заради вас България, винаги ще бъде третирана като десета ръка посредствена държзавица, или територийка.

419

Анонимен

преди 4 месеца

Къде ще влезем бе мишок,не виждаш ли ,че само ни барбуткат за да им играеме по свирката,нали това е целта им бе мишле

418

Анонимен

преди 4 месеца

Този защо не каже кои управляваха страната през тези г. Дори и заплати получаваха. Сигурно не му изнася да си признае, че и той е бил винистър в някое от правителствата му, на мутрата. Така е с академиците в българската политика. Говорят и правят само ттова, коено им изнася. Досущ като Тодир Живков от БКП-то са. Когато ги преизпълняваха петилетките само за 3 г. Честита 2024 г.

417

Анонимен

преди 4 месеца

влизаме ,ама друг път,заради заловеният кокаин на кораба на Домусчиев,мисирките даже името на Домусчиев не смеят да кажат,Австрия няма да ни приеме,видя се защо ,срастване на мафия и държава.

416

Анонимен

преди 4 месеца

АКО БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ ПОВЕ ЕДИН ДОСТОЕН ПОЛИТИК ГИ ПОЧВА ВЕТО СЛЕД ВЕТО И БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА ВЛЕЗЕ В ШЕНГЕН КОГАТО СИ ПОИСКА ДО ДВА ТРИ МЕСЕЦА. ОБАЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ИЗБИРА САМО ПОЛИТИЦИ КОИТО УМИРАТ КАКТО В СЛУЧАЯ ДА ЗАЩИТАВАТ АВСТРИЙСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ. ИМА ЛИ НЯКОЙ АВСТРИЙСКИ ПОЛИТИК ДА Е КЛЕЧАЛ ПРЕД БЪЛГАРИЯ? АВСТРИЯ НИ Е ИСТОРИЧЕСКИ ВРАГ ПОДПАЛВАЧИТЕ НА СРЪБСКОБЪЛГАРСКАТА ВОЙНА НА ВКАРВАНИТЕ НИ В ПЪРВАТА СВЕТОВНА НА ГУБЕЩАТА СТРАНА... ПАКА МИСЛЯТ ЧЕ СМЕ ИМ НЕЩО КАТО КОЛОНИЯ МАРИОНЕТКАЦИРК

415

Анонимен

преди 4 месеца

Благодарение на ей такива политици Европейския съюз преди 12 години имаше икономика 96 процента от тази на САЩ, а сега знаете ли колко сме се сринали - 60 процента от тази на САЩ, които пък бяха отвяти от Китай. Робувай, говори празни приказки, слагай наколенките... избирай такива и си мисли че си евроатлантик, ама тая работа не е като оная работа. Така е като си даваме милиардите за амириканските корпорации, честити ви два реактора по 16 милиарда дол парчето при подарени на урките.

414

Капитан на кораб

преди 4 месеца

Влизането ни в Шенген по вода ще има положителен ефект само с Румъния. Трафикът от камиони ще се пренасочи към фериботите терминали.

413

Анонимен

преди 4 месеца

я се скрии бе Сапунчо. Толкова слаб и жалък премиер

412

Военно сериозен мишо

преди 4 месеца

-к с козируване влиза в Шенгена по въздух и вода, а ще излезе по канализацията както е стандарт за мишоците! За смях сме, защото всички вече ни унижават, колкото и минусчета да слагате на моята критика! Това са фактите и това е истината, другото е или евроатлантическа или руска пропаганда, но не и българофилие! Времето ще покаже!