21

Анонимен

преди 5 месеца

Маска се носи от болния, а не от здравия. Който киха, кашля и подсмърча е добре да носи маска навън, това важи не само за ковид.

20

Алекс

преди 5 месеца

Маските предпазват и е добре да се носят.

19

Анонимен

преди 5 месеца

Никога повече няма да мине тоя номер ако ще ядрена война да има. Здравните власти за да си направят експериментите загубиха много повече.

18

без думи

преди 5 месеца

https://substackcdn.COM/image/fetch/f_auto,q_auto:good,fl_progressive:steep/https%3A%2F%2Fsubstack-post-media.s3.amazonaws%2Fpublic%2Fimages%2Fdcc884b8-9b76-491d-a437-353297999448_329x447.png НАЛИ НЕ СА НЕОБХОДИМИ ДУМИ????

17

Я си...

преди 5 месеца

Ел ке, грозотийооооо, ще ти дам едни маски, па ча такава! Пари взе ли за тази "статия", ковидарска ***? Надени си две маски да си скриеш противната мутра!

16

Анонимен

преди 5 месеца

Маркетинг фази:*Първоначално ваксините се продаваха по модела на недостига или дефицита, но така че възможно най-много хора да могат да ги получат. *След като моделът на недостига престана да работи, те традиционно се продаваха на обществеността.*След като този пазар достигна насищане, бяха раздадени подкупи (например карти за подаръци), за да се насърчат повече хора да се ваксинират. Често подкупите бяха толкова нелепи (напр. наркотици, понички и секс), че много хора разбраха, че много нещо не е наред с ваксините.

15

маркетинг

преди 5 месеца

*След като този пазар се насити, бяха въведени облекчаващи правила (напр. за пътуване, посещение на мол или концерт).*След като и този пазар беше наситен, бяха въведени строги правила (например загуба на работа или спиране от образование).*След като този пазар беше наситен, тихо изтеглиха от пазара, векторните ваксини.*След като този пазар беше наситен, започнаха да предлагат ваксината на деца.*След като пазарът отново беше наситен, те решиха, че ваксината всъщност не ви защитава и са необходими бустери.*След като този пазар беше наситен, те решиха, че са необходими адаптирани бустери, както и

14

принудени мРНК групи

преди 5 месеца

https://tkp.at/2023/12/23/die-krankenstands-krise-der-geimpften-in-deutschland/Кризата с болестите на ваксинираните в Германия, вестниците са пълни с кризисни съобщения за недостиг на персонал поради увеличения брой болнични листове [пример: 1]. Здравноосигурителните дружества съобщават за рязко нарастване на броя на болничните листове, като най-честата причина са респираторните заболявания [2, фиг. 14]. Както обикновено, ваксинацията с Ковид-19 не се споменава като фактор, въпреки високият процент на заболеваемост сред силно ваксинираните професионални групи [3].

13

мРНК ЕвроКовид гета

преди 5 месеца

https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=File:Figure_1_Monthly_excess_mortality_Oct.png Сред двадесетте държави - членки на ЕС, в които е регистрирана свръхсмъртност, най-високи стойности са наблюдавани във Финландия (19,8 %), Ирландия (17,8 %), Кипър (17,4 %) и Нидерландия (15,1 %). Сред деветте държави-членки на ЕС, в които не е регистрирана свръхсмъртност, най-ниските (даже са отрицателни) нива са отчетени в Румъния (-9,6 %), България (-6,6 %) и Литва (-3,8 %). Евростат за октомври 2023.

12

Вече не вървите

преди 5 месеца

Маските, "ваксините" и пропагандата си го наврете отзад! Отзад!

11

Анонимен

преди 5 месеца

Маска НИКОГА ПОЕЕЧЕ!

10

Анонимен

преди 5 месеца

Хахаааа, върлуват ли? Особено ковид така се е развълнувал, че един куп глигани в анцузи в момента треперят от страх.

9

абв

преди 5 месеца

Най-после! А у нас кога?

8

Анонимен

преди 5 месеца

"тъппизми" и "малоуумия" е сравнимо с това "да си ебббнеш пууутчицата лелина" тъй че не се прави на уммряла лисица с тия ухилени човеченца!

7

Анонимен

преди 5 месеца

...... да ви кажа една стара приказка, кой как ходи на море: Лъвът отива на море със едно сърне! Вълкът отива сам - ще намери там! Лисицата отива с детето - да пази реномето! А ние отиваме с жените, извикали в хор овнните.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Българите туристи са ги заразили, че тези бурканчета с лютеница са опасни... :)))

5

Анонимен

преди 5 месеца

Всички Лисици живеещи по градовете на улица Лисица номер Плесница носят маски, за да не бъдат разпознати!

4

Анонимен

преди 5 месеца

Лисицата можеш да я разпознаеш по маската!

3

Анонимен

преди 5 месеца

Каракачанските овце излизаха от вкъщи само с SMS, нищо чудно пак да сложат намордници.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Лисицата без маска нема как да я разпознаеш!