42

Боко с кюлчетата

преди 4 месеца

Кой нормален човек ще пожелае вместо къща-Камион. Нормално ли е да живееш в Камион ???

41

Алекс

преди 4 месеца

Вземаш 6000,но ти растат големи рога и започва да те боли главата.

40

хааха

преди 4 месеца

Дават по 6-7 хиляди, но средната е 1700? Другите по 200лв. ли вземат. Нормално е да няма.

39

777

преди 4 месеца

Този тираджия да се радва , че има недостиг на шофьори, защото заплатата му ще падне на половина, ако има достатъчно шофьори.

38

Анонимен

преди 4 месеца

6000 лева при работното време на тираджиите, отговарят на около 1500 лева при нормално работно време - 8 часа през деня в работните дни, обикновено от понеделник до петък.

37

Пепи

преди 4 месеца

Шофер на тир - както казаха по надолу , излизат 90 надника на месец . Спиш на студено . Спиш на топло . Една консервена кутия и малко изолация . Заплатата е колкото две на общ работник . Да изкарват се пари . Ама здравето . Ако се хванеш на две работи по 8 часа мисля че ще взимаш повече пари .

36

Хемус

преди 4 месеца

Разбирачите парите идват от заплатата,която ви осигуряват спрямо прага и,че парите се правят от командировъчните на ден!В повечето фирми средно е по 90 евро на ден + бонуси за явяване навреме,икономия на гориво,обслужени адреси,Англия и т.н!Никой не ви кара на сила да ставате шофьори, нощни пазачи и философи навсякъде се търсят на минимална заплата!Общо взето обаче като гледам,каквото и да подхванете все ще сте недоволни

35

До 33

преди 4 месеца

Изглежда не ти е ясно значението на думите "завист" и "злоба" ? Кой нормален човек ще завижда на беднотията ? Когато се научите да разсъждавате тогава ще имате шанс към добро бъдеще !

34

Анонимен

преди 4 месеца

Всички заедно извършиха най-голямото предателство в историята ни: и парламент, и правителство, и опозиция и президент ! Всички заедно родиха мерзостта да могат чужди граждани(лица с двойно гражданство) да гласуват като БГ депутати да ни въвличат във войни, да вземат заробващи заеми, да сключват неизгодни за народа и държавата ни сделки и прочее гадости! След това чуждоземните палачи ще си харчат безнаказано кървавите пари в другата родина.

33

Анонимен

преди 4 месеца

До пустиняк: Това ти е само заплатата, бате, а дребната контрабанда е безрискова, съответно, задължителна. Толкова си заслужава, че чак не можеш и да го сметнеш. Няма да издавам, колко, който знае, знае

32

Хаха Бг Милионери

преди 4 месеца

Във Европа са 5000 евро стартовите!! Нашите фирми измамници взимат на километър колкото немците а търсят работници като за във Африка !! Лакомията на българските бизнесмени във кавички ще затрие тази държава

31

Анонимен

преди 4 месеца

"Бедняците на България освен да завиждат и злобеят друго не умеят !" - Доста злоба и завист лъха от тези думи. Себе си ли визираш с тях?

30

Анонимен

преди 4 месеца

Бедняците на България освен да завиждат и злобеят друго не умеят ! Всеки сам решава какво да работи бе селяндYри, срамна работа няма има срамен живот който живеете под контрол !

29

Анонимен

преди 4 месеца

Търсенето и предлагането определят цената на даден продукт/услуга. При пазарната икономика е така. Всеки, който има бизнес и не се съобразява с основното правило в икономиката, значи не става за тази работа и е въпрос на време да фалира. Щом срещу заплата Х не могат да се намерят хора за дейност У, значи заплата Х е ниска. Еле_ментарно е. Да, 6000 лева звучат примамливо, но щом няма опашка от желаещи, значи не е достатъчно. Да вдигнат заплатите и ще се намерят мераклии.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Пепи, ти не си случаен комплексари, ти си роден комплексар ! Ти от ония "пепита" ли си които развличат тираджиите ? "Ах Пепи, Пепи" !

27

Анонимен

преди 4 месеца

Тая професия не е за всеки. Много колеги станаха наркомани, от това чакане по граници, но някои още карат от тях. А и винаги можеш да скатаеш някоя "тухличка". Нямаш семейство, но пък имаш много пари, а какви прекрасни жени се продават. Номадска работа, ако не ви пречи...

26

Пустиняк

преди 4 месеца

6000 лева за 30 дни по 24часа са 720часа работа или 90 работни дни за 6000. Или казано 66,66лева на ден. А по тъпо от тираджия нема

25

НеРазбрал

преди 4 месеца

Хохохо, като са големи, да седнат собствениците на фирми зад волана, и тогава да крещят, колко са големи заплатите . Например, в Англия, шофьори , които пътуват извън страната , много често са затворници с по-леки присъди.

24

!

преди 4 месеца

Съседът ми е *** като гъдулка. Няма една нормална мисъл в главата. Ама е тираджия и изкарва добре. Така че, ако не ставате за друго поне отидете и шофирайте. За това не се иска кой знае колко мозък!

23

Така е ..

преди 4 месеца

Не им завиждам.