13

Анонимен

преди 4 месеца

ИНДЕКС НА ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ ПО ООН- 2020Г- БЪЛГАРИЯ- 56МЯСТО, 2022Г ПРИ СЛУЖЕБНИТЕ 68 МЯСТО- САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА- 12 МЕСТА НАДОЛУ- НИКОГА НА РУНДЕЛА СЛУЖЕБНИТЕ!

12

Анонимен

преди 4 месеца

ИНФЛАЦИЯ ПРИ СЛУЖЕБНИТЕ НА РУНДЕЛА- 27.7%, СЕГА ПРИ СГЛОБКАТА СПАДА И Е 5.4%, ПРИ ГЕРБ МАРТ 2020Г/МАРТ 2021Г- 0.6%- НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ- ВЯРВАМ НА ФАКТИ НЕ НА СВОБОДНИ СЪЧЕНЕНИЯ.

11

Анонимен

преди 4 месеца

7 000 000 000 ЛЕВА (милиарда) с ВЪНШЕН дълг от НАД 44 000 000 000 ЕВРО тази инвестиция е смехотворна . За нищо се хвали , да отчете дейност ,милият .

10

Анонимен

преди 4 месеца

Май са рекордни заемите и дълговете, и смъртността е рекордна... рекордно е и подаряването на националните ни активи на един тоталиторен режим, който единствения му плюс е, че се сражава с друг такъв режим.

9

Анонимен

преди 4 месеца

ПРИ РЕКОРДНА ИНФЛАЦИЯ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ И ТУК РЕКОРДНО Е ВСИЧКО. КАТО ОТИДЕТЕ В МАГАЗИНА И СЪЩИЯ ПАЗАР ОТ 50 ЛЕВА ВИ ИЗЛИЗА 150 АЙДЕ У ЛЕВО СГЛОБКАТА И НЕЙНАТА РЕКОРДНА ПРОПАГАНДА. КЪДЕ Е ЗАВОДА ЗА БАТЕРИИТЕ, ЗАВОДА ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ И ТАКА НАТАТЪК ЛЪЖИТЕ... С РУТЕНЕ НА ПАМЕТНИЦИ И ТАЛИБАНЩИНА НЕ СТАВА, КАКТО И СЪС ЗАМРАЗЕНИТЕ ЗАПЛАТИ БЕЗ МИНИМАЛНИТЕ.

8

Анонимен

преди 4 месеца

На този пъпеш вдявали му в главата, че няма работна ръка в България, няма специалисти, че се внясят работници от Азербъйджан, от Турция и от къде ли не? А, че Австрия иска срещу ши_ба_ния Шенген, да приемем мигрантите, като уж ще им осигури работа и инвестиции в обезлюдаващата ни държава.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Само ще го кажа за ИТ компаниите така - Работи се в България, зщаото е по-евтинко и е на ишлеме. Продукта и услугите често не са достъни за родния пазар (Хей, Нексо!), а печалбите на повечето международни компании в ЕС, се регистрират в Иралндия, защото корпоративния е 12%, но може да описваш разходи много по-ефикасно, спрямо нашата закостеняла система и две неща - корупцията е в десетки пъти по-малка и мафията им не е в парламета.

6

ЯЯЯЯ

преди 4 месеца

Тоя зверски се напиня да покаже колко работи, за да не го сменят при ротацията. Но Бойко не го харесва и ще изхвърчи. И правилно не го харесва, защото не става просто.

5

Хмм...

преди 4 месеца

Всичките тия приказки са Ала-Бала, измама и лъжа за наивници! Той и Бобсуна навремето са спукваше да реже лентички, ама видяхме ползата от 3000 прерязани ленти до какво доведе! Така че по-полека с фалбите!

4

Анонимен

преди 4 месеца

Чужди инвестиции разбирайте, ще работите като роби на господарите.....и трябва да се радвате

3

Анонимен

преди 4 месеца

Има само една причина да се инвестира в страна като нашата-евтина работна ръка и пак евтина работна ръка...Не е повод за гордост, а и нищо рекордно не съзирам. Такива инвестиции и за шивашки цех не стигат.

2

донос.бг

преди 4 месеца

"инвестиции"?!?!? Офшорки,чекмеджета и джобчета - пълни!Бедните да го д0хат...

1

Да

преди 4 месеца

Глупости....