42

Анонимен

преди 4 месеца

Имали - дали! Не е луд, който яде баницата, а този, който му я дава! Браво на тарикатите украинци!

41

Българин

преди 4 месеца

Като им пускат тези долари, защо не пуснат малко и на българските политици и депутати. Те нали само за Украйна мислят. Дори и оръжия им изпращат. Според тях, с такива неща се постигало мир. Според мен, с оръжията се убива.

40

Жададык

преди 4 месеца

Ще стигнат за бело на друсалката за месец....

39

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 42. И вдовици и инвалиди подлежат на мобилизация. Под умелото ръководство но Зеленски и Залужни, Украйна умре.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Само за вдовиците не стигат! А инвалидите?!?

37

Анонимен

преди 4 месеца

Уууууууу...... Много ..... Много......

36

наслука

преди 4 месеца

няма да стигнат за нищо, Украйна се нуждае от хора, месеци подготовка и средства за 10-15 милиарда ,хиляди войници убити, за да си върне едно малко село, ако имат късмет де

35

Анонимен

преди 4 месеца

250 милиона за кого по-напред. Само за Зеленски нама да стигнат.

34

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен 37 Смешни ли ги назова? едно "кошче" един кубически метър 1*1*1м защитава от стрелково оръжие ако е пълен с пясък и/или дребни камъни два реда пазят от стрелково въоръжение ако са пълни с пръст. Един 16 кубиков 2*2*2м пакет пълен с пясък/камъни пази от автоматичните 30мм оръдя масово ползвани във всякава бронетехника по света. А два реда подобни пакети пазят от директно попадение на артилерийски снаряд 100-155мм - Самата защита струва колкото няколко политиленови торби...

33

Анонимен

преди 4 месеца

ха ха в помоща и бяха смешните кошчета за пълнени с пръс за укрепления, явно свякъкви *** са извадили от складовете!

32

Анонимен

преди 4 месеца

До Малко е ... слагам ти плюс но отиде минус понеже лайковете са ми разменени за което ти се извинявам и съжалявам.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Тарикати демократи идва с четири лайка и се заключил за дислайките.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Путин обича Ердоган и Кадировци нас България обяви за неприятелска държава.

29

Москва потъна

преди 4 месеца

Главата на путлерофашизма трябва да бъде смачкана още в Украйна преди да плъзне към Европа.

28

Гошо

преди 4 месеца

Зеленски си осигури джобните за коледа....

27

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен Проблемите при снарядното производство са да кажем два: Колкото е по-далекобоен снаряда толкова по-финна/точна е неговата констукция. За стандартните снаряди стрелящи до 20км може да се ползва пресоване и щамповане. Но по-далекобойните изискват прецизни операции на цифрови стругове. Второто е хим завод за производство на взривни вещества (мин 4 вида)

26

Анонимен

преди 4 месеца

Укропите дори обикновени боеприпаси за стрелково оръжие не могат да си произведат, а в Русия тръгна слух, че Ким искал да прати в помощ на Путин десетки хиляди инженери и спецработници, които да построят най-малко 11 нови мощни заводи за производство на артилерийски снаряди и реактивни снаряди за далекобойни РСЗО. Не само да построят мощните заводи в РФ, но и да работят в тях като произвеждат боеприпаси.

25

Боби

преди 4 месеца

Някой прочете ли новината? Доставят се 15 милиона патрона... "Великата" Украйна дори обикновени боеприпаси за стрелково оръжие не може да си произведе... Трагикомедията е че Украинския Патроен завод се намира В Луганск и Опълченците на ЛНР и ДНР никога не са имали недостиг на обикновени боеприпаси.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Преди седмици Блинкин се похвали, че се кани да отпусне "нова" военна помощ в размер на от 1 до 250 милиона долара. Сега повтарят новината. След 2-3 седмици ще я потретят и така се създава впечатлението за все нови и нови помощи за бендеро-нацисткия киевски режим. Евтин трик.

23

САЩисан

преди 4 месеца

Хора нЕма действайте!