7

Януари, 2024

преди 4 месеца

Много са пътували тези депутати от поредното им НС. Не разбирам дащо не си плащат само, щом като си главут и получават заплати, а пътуванията им се плащан от бюджета. Демек, с чужди пити правят помени. Когато обикновените българи правят помени, те си правят или купуват погачите. Честита на обрязаните депутати от ДПС. Специално на Йордан Цонев, койтго не знае вече какъв е.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Горе-долу по лев на километър, но това са важни държавни дела !

5

Анонимен

преди 4 месеца

Дават ти последен модел Ауди,не зареждаш нищо и не плащаш сервиз,защото народа те е избрал. Спиш в луксозни хотели пак на наш гръб . Компания за няколко часа,нали си под стрес малко да разтовариш .до тук добре ,всичко е от държавата! Но кога остана време за работа ?!

4

Анонимен

преди 4 месеца

Просто ограничете сумите бе! Какви тол камери? Обществена поръчка за закупуване на още техника ли иска някой? После и контрол на контролиращата фирма, избрана за изпълнител? Ограничават се разходите и всеки си решава апартамент под наем ли ще си вземе за 1400 лв или ще пътува на собствени разноски. Партийните субсидии не покриват ли разходи за "срещи с избиратели"? За практикуване на друга професия, всеки сам си решава дали да продължи, след като е депутат. Важи и за лекарите.

3

Коки

преди 4 месеца

Защо няма контрол? Моите командиривки шефът под лупа ги гледа, какво съм свършил и отчел, че чак тогава ми ги плащат.

2

Анонимен

преди 4 месеца

по една карта за градския транспорт и тва е !!!

1

Искам да стана

преди 4 месеца

Посланник в Амстердам