23

Въпрос?

преди 4 месеца

Кой е този незнаен Стефан Димитров? И за какво се бори? За дестабилизиране на страната, за събаряне на правителството, за нечия чужда пропаганда? За опрюване на малкото качествени политици?...

22

Анонимен

преди 4 месеца

Много е прав за шарлатаните! Вече не се съобразяват нито с народ,Конституция,закони,депутати...правят си каквото те си искат! Лъжат! Много ще страдаме,ние ще платим за всичките им ала-бала,но дано по-скоро дойде "Видов ден" и за тях! Дано си платят !

21

Обективен

преди 4 месеца

Aми прав е. Да промениш конституцията на една държава само за да може двама души с двойно гражданство да стават министри е пълна подигравка с основния закон на страната. Да отрежеш правомощията на главнокомандващия българската армия за да може фашиста Магарев да решава еднолично как България да стане фашистка държава е национално предателство.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Не е вярно - Просто Киро работи на парапета за баджанака от Ямбол :)))

19

Лллл

преди 4 месеца

Честит Имен Ден ! Стефан Димитров е написал и изпял толкова много прекрасни песни , че не обръщам внимание на политическите му пристрастия . Но за сглобката е прав . Пълни *** и мошеници . Нищо не правят за народа , а само за себе си ! *** .

18

665+

преди 4 месеца

Единственото решение е "черни ескадрони" като в Латинска Америка, но по начина на Мосад да им избиват децата им в чужбина, а те да ги отстраняват по принципа на Кашоги в един хубав варел. Знаете ли, че обработени с определени киселини или основи биха станали прилични торове с които да заменят вноса.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Не сме чули Стефан Димитров да говори такива работи кога управляваше предишната сглобка ГЕРБ и ДПС. Хахаха!!!!!!

16

оно държавата пропад

преди 4 месеца

До Анонимен Са Марето Габриелкина току що накупи стиропора и кат ротира ше те санира .

15

Анонимен

преди 4 месеца

Според мен, всички неодобрени блока за саниране в България (в резервния списък) трябва да излезнат на протест и да блокират пътища и магистрали с искане за 100% безвъзмездно саниране. С нашите данъци санираха и санират други блокове, а нашите не санират. Няма такъв филм!!!

14

мислете ако все още

преди 4 месеца

Кое е най-доброто , което едни крадци следва да направят с една къща след като я оберат , струва ми се да я запалят . Тагарев по много причини ми прилича на човека с факлата .

13

Анонимен

преди 4 месеца

А,добро утро, свате! Че то това се виждаше от ден първи. Плеснаха с ръце и се прегърнаха с тези, които казваха, че са мутри, мафия, крадци. Арестуваха Борисов, плюха по Пеевски. Христо Иванов се влачеше по търбух на Росенец, сега слуша Пеевски и изпълнява. Кирчо и Кокорчо, където си изградиха предизборната платформа с анти-ГЕРБ говорене, сега гласуват заедно. Общо взето бояджии и интересчии.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Cлaвa Aлa-бaлe, Лykoйлa ga им нacnopи koмиcиoннитe!

11

Анонимен

преди 4 месеца

А тези,които ни скачаха по главите 12 години за чии облаги работеха?Ти къде беше през това време?

10

Анонимен

преди 4 месеца

Не казва другата посока!

9

До 5

преди 4 месеца

Това,че жена му е реститутка,няма нищо лошо.Лошото е,че така наречените интелектуалци винаги се спотайват и нагаждат към таз,която е на власт.За да промениш това,от което си недоволен се иска смелост.Страхливците да замълчат.

8

До 3

преди 4 месеца

Иска да каже, че сме се разкрачили (единия крак тръгва към една посока, другия в друга).

7

Анонимен

преди 4 месеца

Стефан Димитров направи няколко хубави песни и толкоз.Чак пък голям композитор не е.Не му чухме позицията,освен недоволството и жал по минало време,когато СДС беше на власт,а той за малко шеф на БНТ.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Ако не бяхте застанали зад Вили Лилков,а бяхте подкрепили Васил,сега нямаше да има колапс в СО.Заставате зад предварително загубени каузи,а после недоволствате.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Алоууу,недоволните,това предлага пазара,това сме избрали.Като сте толкова ербап и толкова честни и компетентни,защо не направите партия и не се явите на избори,а само лаете.

4

баба мара

преди 4 месеца

върлият демократ нещо се разочаровал от какво ли нали жена му е реститутка