12

Истински срам

преди 4 месеца

Че съм българин да Невога да си купя една трева някоя Ушева ку р ва да не ме арестува нещо за това което е легално в нормалните държави!А държавата с бъргарския ворски флот превозва тонове кокаин!България Е Позор!

11

Пабло Ескобар

преди 4 месеца

Държавата България е наркокартел.Това означава превозът на тонове кокаин с Българският Ворски Флот!И не диларът преследва цялата милиционерофатмашки и. З м е т опи кана а обикновенният бъргарски гражданин да хване че си е купил 1 грам трева да пуши за медицински цели!България е Позор! |{ ур за корумпиран Ушеф!!!

10

БеГето Е Х уйня

преди 4 месеца

Марихуаната е забранена!Но държаната превозва кока в морският си флот!!!!!Нека светът види 111 хиляди кв км Заддунайски ке не ф на бълканите колко е ментално увреден и корумпиран!За каква жалка държавица става дума която може да целува краката на велика Турция и Македония!

9

Ицо Кюрда

преди 4 месеца

Отново се изложихме пред чужденците по стара ГанYOвсяка традиция.Националния ни ГЕРБ трябва да са бели *** с кафяв кръг отзад.

8

А байдъуей

преди 4 месеца

Защо Цългарския морски Форд е собственост на Братята Домуси?Бах ти изрудската държава варихуаната е забранена и превозва кока вв морския си флот.Пълна БГ помярщина.

7

London Calling

преди 4 месеца

В Лондон не взимаме разградски селяни за такава отговорна професия като пожарникар ако беше казал мияч на тоалетни щяхме да му повярваме Ава сега сам се пре е ба.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Отборът на гелосания на 15 февруари ще играе европейски мач. А ЦСКА тире менте даже нямат стадион.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Натрупа милиарди . Няма наивници , които да повярват , че без знанието на собственика може да се пренесе тон хероин .

4

Май, скоро....

преди 4 месеца

.....Гелосаният ще хапне дървото?!

3

Анонимен

преди 4 месеца

съд за тези миризливимисирки

2

Анонимен

преди 4 месеца

Брей, колко на милион ще се случи в малък Разград да има двама фитнес инструктори с едно и също име, че и фамилното даже. И, о чудо баш този работилият в силната фирма с отлично заплащане избягъл от нея за да работи в Англия. Добре, верваме!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Хубаво, ама компанята собственичка на кораба с дрога принадлежи на собственка на ,,Лудогорец".