313

Сата НАТО

преди 8 месеца

Вие какво искате - цял свят да се хаби заради вас, а вие да си играете на ефбет. Естествено, че трябва малко и България да се напъне. А тези, дето защитават пиратите и росийските империалисти, просто трябва да бъдат бити дона сирене.

312

Анонимен

преди 8 месеца

Ако не успеят в една, ще пробват да ни вкарат в друга война

311

Анонимен

преди 8 месеца

Чака ви пълен мандат ако не се осъзнаете и пак гласувате за тези ви е нужен психолог за безумните ви гласувания. Човека си има идеал и си го защитава. Идеала е да дадем на укрите.

310

Анонимен

преди 8 месеца

Затова ли са ни корабчетата, евала. Днес когато всяка допотопна ракета може да ги застраши ние ли ще носим рисковете... къде са тия непобедимите от тн велики сили, що се крият с изключение на една-две...

309

донос.бг

преди 8 месеца

Лъжете! Испания няма да се включва!А относно Магаренко - оставка,съд и затвор за държавна измяна и шпионаж в полза на родината си Покрайна!

308

За теб, плешивецоо

преди 8 месеца

Трибунал!

307

А към

преди 8 месеца

Тристранния пакт кога?

306

Анонимен

преди 8 месеца

Национален Предател !

305

Анонимен

преди 8 месеца

Да издигне паметник на украинската *** в центъра на Киев ,но малко по голям ,та да се вижда чак от Маринка и Авдеевка.

304

Анонимен

преди 8 месеца

Скрий се някаде Тагаренко

303

Анонимен

преди 8 месеца

Усещате ли нежния гъдел отзад, предвестник на включването на тъпогрозните гласоподаватели за кичококорчизма във войната на ШАШ срещу Русия.

302

преди 8 месеца

оня Резидента Радев и цялата престъпна сглобка да отиват на бунището на историята

301

Анонимен

преди 8 месеца

Може ли първо по убеждения да взимат на фронта? Първо да повикват евроатрантиците , всички доброволци дето прибираха украинците от границите, въобще ще бъде ли редно да се дават оръжия на хора ,който подкрепят Русия - по- добре не, нали? Значи честита служба евроатлантици! :) . Голям кеф ,че съм жена :).

300

Анонимен

преди 8 месеца

Поне първите 2 СВ известно време сме били неутрални...сега още официално няма 3СВ , но България вече ще е на фронта....!! Е за това се спогодиха ПП/ ДБ със ГЕРБ , да имат марионетно правителство ФАЩ и да ни вкарат във война както и когато решат! Ама нали има банина цяла година...

299

Боряна

преди 8 месеца

Тагаренко пращай войници и в Украйна и Израел няма само да мързелуват армията ....Напред и Тва е ...Победа аааа

298

Анонимен

преди 8 месеца

То за това било ограничаването на позицията на президента ...все пак като главнокомандващ на армията, можеше да каже вето да се изпращат БГ контингенти по света....Ама вече и да казва вето , все тая - сглобката решава бъдещето на БГ !! М.а.й.н,а.т.а Ви евроатлантици!

297

Анонимен

преди 8 месеца

Вчера един приятел ме пита, ние как точно ще се включим във война , от къде ще дойде войната при нас? Отговора ми беше ФАЩ са на крачка от война в Близкия изток, а ФАЩ значи НАТО , НАТО сме ние! И само след няколко часа, Магаренко ни включва във военни действия....

296

Лорен

преди 8 месеца

Тагаренко-Магаренко,защо не изцвилил на Кокорчо,да отвори нава дупка в бюджета за приемане!Перо Червено и Черно с поне няколко милиарда в него? Ще приемате бюджета на Веселието с торти украсени с лодки,корабчета и под- водници!"Под юргана дупка,на морето две"!Не си за плашене,за бесило си!

295

Постхуманизъм

преди 8 месеца

Светът вече се управлява като голяма корпорация със своите борд на директори, изпълнителни директори, мениджъри и прости труженици. Забележителни са информационните системи за управление, които дори не задават обратната връзка като задължителна. Шефовете на света вземат решение за целите и политиките, мениджъри от ниски нива като Тагарев юркат войничетата, а тружениците заработваме данъците, с които целите се финансират. В схемата няма място за демокрация.

294

Анонимен

преди 8 месеца

До 301Още преди 2 дни Испания отказа да участва, тъй като това не представлява интерес за нея.))))Испански фрегати са в Аденският залив още преди призива на САЩ. Вероятно отказват да бъдат под американско командване. Все пак еспаньолците се имат за морска сила.