26

666

преди 5 месеца

Мамкаму някога политиците живееха по 800г. тоя е младеж. Да му мислят тия де ще му харчат парите.

25

дедо Ташунко

преди 5 месеца

Бил приятел на България? Пълни глупости. С нищо не е доказал, че е приятел на България. Някой хора пишат тук, без да мислят...

24

дедо Ташунко

преди 5 месеца

Страхотен злобар. Душата му е изписана на лицето му. Някои креатури подскачат от възторг, но Шойбле заминава направо за ада. Нито бе голям политик, нито бе голям човек. Партиен натегач!

23

Анонимен

преди 5 месеца

Голям политик и човек . Комунисти през деветдесетте го направиха инвалид . Стреляха по него. Оцеля, но и той ги набута на кучето в

22

дедо Ташунко

преди 5 месеца

От 1972 г. седеше в парламента. Бил ми е винаги адски несимпатичен натегач. Сега отива в забрава, на място злачно и упокойно, Господ да му прости греховете.

21

дедо Ташунко

преди 5 месеца

Никога не успя да стане номер 1 в партията си... Бързо ще бъде забравен. Стоя до последно в парламента, в инвалиден стол. Беше жаден за власт. Да почива в мир.

20

Счетоводител

преди 5 месеца

До Анонимен 15....Написал си глупост.Точно този политик най - многго диети спазваше.Така го е научила баба му и *** майка му. Чети повече ,комунист недоразвит, та да не пишеш червени простотии.Да почива в мир. Беше отличен специалист във финансовите кръгове.

19

aaaa

преди 5 месеца

Да не е бил по Българско преди години???? С Доган си приличат доста,кат баща и син!

18

Неразбрал

преди 5 месеца

С какво е известен? Да не би да е внесъл милиони инженери и специалисти от Африка и Азия?

17

Хахаха

преди 5 месеца

Незнам защо занимавате българското простолюдие със такива теми!! На *** му е важно да се напие и да си купи кола на 500 Хил км размазана от Европа!!

16

Поклон

преди 5 месеца

Ще ги търсят Меркел и Шойбле новите немци ама не!! Следващите 10 години положението ще достигне много тежки граници!! Целта им е да разсипят това което се постигна при обединена Европа! Ако имате имоти сега е време да продавате!!

15

Анонимен

преди 5 месеца

волфганг шойбле-борец за справедливост на държавната софра

14

Анонимен

преди 5 месеца

Първоначално прочетох само известният германски, и се уплаших, да не би Шуми да се е споминал.

13

Анонимен

преди 5 месеца

много шнапс е пиел,цирозата не прощава

12

Анонимен

преди 5 месеца

Повечето писали по долу - личи си че интересите ви стигат само до местната кръчма. Ианче Шойбле бе един от малко читави министри през последните 15-ина години. Определено политик с тежест за разлика от безгласната буква Шолц.

11

О

преди 5 месеца

Толкова ли нямате новини,че ни занимавате с това?Кой го интересува някакъв немски политик?Няма ли някъде катастрофа с поне две жертви,любима новина на българската журналистика?

10

Анонимен

преди 5 месеца

До Уточнение, хахах, най-смешния коментар дето съм чел от месеци насам! "Анексиране" било, те за това източно - германците рискуваха живота си, за да избягат от "комунистическия рай" в ГДР, и за това хиляди се юрнаха към стената веднага след като се разбра че ще бъде отворена!?! Лошото е ако наистина го вярваш това което пишеш - тогава проблема ти е психиатричен

9

Уточнение

преди 5 месеца

Полезна статия. Не споменава кой е водил преговорите от името на ГДР (Източна Германия). По всичко изглежда, авторът на материала е решил, че това няма значение. Това подкрепя тезата, че не става дума за доброволно обединение на равноправни партньори, а за анексиране на ГДР от тогавашната Западна Германия. Впрочем, публична тайна е, че оситата (жителите на бившата ГДР), макар и неформално, станаха граждани - втора категория на Обединена Германия. Нещо като християните в Османската империя.

8

Анонимен

преди 5 месеца

До Хи хи - Пишем на български, а не на "Български"!

7

Анонимен

преди 5 месеца

Копейки, а с Мендель какво става? Щото отдавна не е излизал да бълва пиянските си брътвежи, и да размахва хартиени сармати каот вас??? Или са му казали най-после да си затваря устата, или цирозата е започнала да се влошава, и вече не му е до това?