33

иво

преди 4 месеца

Дано да се запази тенденцията за Гърция и за лятото.За софиянци там е по близко.А и нашето море малко да се поизчисти.

32

Препоръка

преди 4 месеца

До 30. Анонимен Аз съм на Мадейра :)Супер остров, природа, може даже да се къпеш в океана и си е в ЕС! Цените са като в Гърция. . . . И ди в северната част на острова и ще отвориш устата, защото ценита са на една трета от юга! ЕГАТИ ГЛУПАВИТЕ КОРЕКЦИИ! НЯМАТЕ ЛИ РЕДАКЦИЯ?

31

Препоръка

преди 4 месеца

До 30. Анонимен Аз съм на Мадейра :)Супер остров, природа, може даже да се къпеш в океана и си е в ЕС! Цените са като в Гърция. . . . *** в северната част на острова и ще отвориш устата, защото ценита са на една трета от юга!

30

Анонимен

преди 4 месеца

Само българин може да каже, че ресторантите са за балъци. Българин за мнение не слушай

29

Анонимен

преди 4 месеца

Аз съм на Мадейра :)Супер остров, природа, може даже да се къпеш в океана и си е в ЕС! Цените са като в Гърция..

28

Кандидат турист

преди 4 месеца

Аз пък ще си харча стотинките, в Сърбия. Доста звездички ми светят в главата от БГ курортите.

27

Берлин

преди 4 месеца

Хаха Гърция, я елате в Белгия, Нидерландия и Германия на почивка! Но малко скъпичко ще ви е 250 лева най малко за нощувка..затова българите ходят до Северна Гърция по евтинко е..пък голяма част и това не могат да си позволят!

26

Таня

преди 4 месеца

Тази година избрахме Лондон за посрещане на Нова година. 5 нощувки плюс автомобил под наем и самолетните билети за под 4000лв. Ресторантите, в които имаме резервации са скъпички, но изберете по-обикновени то посрещане на Нова година в Лондон за двама излиза под една заплата или до 5000лв.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Северна Гърция е същата тиня като Бантустан.Социално слаби балканци включително гърци с тежко провинциален манталитет.Единствено хранителните продукти са по-читави от Бг ама докога не е ясно.Хубавото е че имат свястна риба която може да си изпечен вкъщи. Ресторантите са за балъците.

24

Общия работник

преди 4 месеца

За пръв път ще бъда извън Б.Г. за Нова Година.Отиваме в Анталия.Омръзна ми у дома и скапаните кръчми където слушам една и съща музика от20год.В12ч.почват разстрели и всички говорят по тел.защото не могат да се хванат на хорото и да се веселят.Стига толкова смотани нови години....

23

Анонимен

преди 4 месеца

Много,, гърци- колко много на фона на хилядите българи, които купиха имоти в Гърция и на стотици хилядите, които отскачат до Гърция всяка година по няколко пъти, тъй като си наеха каравани за 1000 евро наем на година и ходят редовно на лов в Гърция?

22

Анонимен

преди 4 месеца

Пътуващите българи или тия с пароците

21

До 21

преди 4 месеца

Мадрид е космически град - България дори не прилича и на тоалетна в испанска бензиностанция-и по бензиностанциите в другия край на Европа е супер чисто и подредени. Остави opkите да си живеят в тяхния измислен свят

20

Анонимен

преди 4 месеца

До Евростат Софето кога е била туристическа дестинация ве шопе, най-грозния град в БГ :)))

19

Анонимен

преди 4 месеца

Имаме пари, тая пущина, България, взе да вдига глава. Гърците не ги харесвам, но опердаших един Мадрид. Изкарайте ония българи от България, че да видят, в каква дупка живеят и да поискат бъдеще.

18

Анонимен

преди 4 месеца

А в Сочи кога? Българите сме продажен народ - плюе запада, обича си матушката, но никога няма да стъпи в блатната империя. Ноо все го тегли на запад.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Кризата е само в мокрите сънища на копейките.....

16

Анонимен

преди 4 месеца

Според президента Радев и хората от този кръг има тежка, невиждана, безпрецедентна финансова криза. С какви пари ходят в Гърция тези хора? Моите родители, обикновени пенсионери, и те ходиха вчера. Не знам на кого да вярвам.

15

Анонимен

преди 4 месеца

До ***, абсолютно никой не си носи буркани като ходи в Гърция, не приказвай глупости! Сядаш в някоя таверна, ядеш и пиеш до насита, и оставяш колкото в нашите кръчми... Съвсем изгодно е. А дали си правели селфита все тая, нали за това е туризма, да видиш нови места

14

Ганчо

преди 4 месеца

До оня от гоцеделчевското село дето бил живял във Гърция Във Москва българина не ходи щото не е по джоба му!! Българина ходи дето му разрешават да си носи буркани и домашно сирене и със китайските телефони от крадливите оператори да си прави селфита пред хотелите!!