20

Анонимен

преди 4 месеца

С нежелани експерти как се процедира?

19

ако

преди 4 месеца

съм управител на магазин-никога няма да върна закупена стока,-това да не е битпазар

18

Анонимен

преди 4 месеца

Не хвърляйте слушалките!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Наскоро си купихме къща и по традиция всеки ти носи нещо като подарък. Събрах една камара непотребни неща. Опцията е да ги изхвърля(не развивам афинитет към предмети и не ми пука. Освен за книги). Опция 2 да ги пратя на майка ми. Тези по-долу, които се чудите как може някой да връща подаръци, еми ей на :) Такива като мен, които мразят да превръщат къщите в склад. Нямам място за представата на някого за красота, когато не пасва на моята. Всичко мога да изхвърля и няма какво да ме спре.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Не е ли ясно?

15

Анонимен

преди 4 месеца

На Коледа трябва по къщите да обикалят млади мъже и да благослявят дома. като благодарниост за благослова им се даватот плодовете на земята и на труда на стопаните. Целият този панаиржилък НЕ е Коледа.

14

Стефан

преди 4 месеца

Аз веднъж се направих на тарикат като купувам книга от интернет за подарък , пращат ми я - то имало послание с автограф към тази която я продаваше и обяснение в любов а тя даже не я е отворила да види, че има писано с химикал преди да я пусне за препродажба като "чисто нова купена от кинижарницата".

13

Анонимен

преди 4 месеца

До Чук и ГекТрудно се прави подарък на човек който има много вещи.За да се направи един хубав подарък трябва да познаваш от какво се интересува дадения човек.Не може да подариш тиган на човек който не готви понеже вероятноста да го използва е минимална.

12

Чук и Гек

преди 4 месеца

Защо са нежелани? Не харесвате самата вещ или този, който ви я подарява?! Ами, заявете го преди получаването, още по добре далеч преди това и да се знае кой с кого желае да общува, да дарява и приема! Стига лицемерие! Отлично знаете кой ви е мил и вие на кого сте мили, между вас си се обичайте и си подарявайте, а останалите - аут! Колкото приятели, триж пъти повече врагове!

11

Анонимен

преди 4 месеца

До ХемусДецата се радват на подаръците.По-големите просто искат да се съберат с близки и преятели с които не са се виждали цяла година.

10

Хемус

преди 4 месеца

Уж християнски празник,почита се раждането на спасителя,а все едно се празнува рожден ден!Подаръци,,маси,ала-бала!То затова атеистите сме по-вярващи от лицемерите дрънкащи,че са християни

9

Анонимен

преди 4 месеца

Урсула как да я върнем с рекламация на негодна стока

8

Анонимен

преди 4 месеца

Не мисля че подаръците трябва да се връщат.Аз имам неща които са ми подарени и почти не ги използвам но не съм искал да се връща.

7

простата истина

преди 4 месеца

Не по малко грозно е че стоките се връщат след като се изполват за коледа и нова година свършват си работата и после се връщат.Изключително грозна и лицемерна постъпка.Често ни се случва.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Изключително гpoзна постъпка е да върнеш подарък - нали уж бил важен жеста, а не какво са ви подарили? Или всички станахте алчни материалисти? Ако аз подаря на някого нещо, и после разбера че се е отървал от него, ще ми е ясно що за стока е, и е сигурно че повече нищо няма да му подаря

5

Анонимен

преди 4 месеца

Отдавна не се занимаваме с подаръци с близките ми. Нито даваме, нито получаваме и ни е спокойно на душите. Само майка ми прави на две роднински деца нещо дребно за нова година. С нея и това ще спре, а и децата ще пораснат и други няма. Така че край на тая грижа.

4

Анонимен

преди 4 месеца

А Киро и Асен как да им ги върнем?

3

Анонимен

преди 4 месеца

Нас това какво ни интересува нормалните брадясали въртящи кючек па ля чов ци които разбираме от всичко и не можещи да кажем или напишем едно изречение на Български без английска дума като Пакистанци.

2

*

преди 4 месеца

Не ми се псува, но се налага!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Аз отдавна възприех практиката да давам пари, а после всеки да си пазарува подаръци по желание, да не се чуди как да връща.