11

Анонимен

преди 5 месеца

Роман Костомаров е най-великият състезател на леда за всички времена!!! Той е божествен феномен! Красив,обаятелен,чаровен,артистичен,с разтърстваща харизма на леда! Недостижим връх в ледената феерия! БОГ да му помага занапред да се стабилизира възможно най-бързо и да ни радва на леда още дълго време! Да е жив и здрав!!!

10

Браво!

преди 5 месеца

Нека всекиму!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Никой не се отказва да търси щастие и удоволетворение.

8

Путин

преди 5 месеца

Само съветската страна ражда такива герои - като Матросов ! Много такива ще има , ако оцелеят в Украйна ! Кой -без крак , кой- без глава ! Слава на Украйна !

7

Нека да е

преди 5 месеца

Жив и здрав дълги години! И нека всички бъдем силни като него.

6

До 5

преди 5 месеца

Мислиш се за много оригинален с този бандеро-нацистки поздрав ли? В западна украйна хората са използвали като поздрав "Слава Богу" , но бандеро-нацистите започват да използват "Слава украини". Това не е нещо различно от "Хайл Хитлер".

5

Анонимен

преди 5 месеца

Слава на Украйна.

4

Адмирации

преди 5 месеца

Това е един наистина силен мъж, повечето биха се сринали духом, а той дори се връща на леда. Да се замислят здравите хора, които се отказват да преследват целите си.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Ако УЖ спортните международни организации по света не бяха забранили достъпа на фигурист от РФ до пурвеснствата си, международният спортен свят щеше да има удоволствоето от богати вшечатления за изключително високото ниво на фигурното пързаляне. Тенис-организациите не паднаха толкова ниЗко. Още на предната олимпиада представителката на Великобритания била заявила, че "на Русия трябва да и се забрани да участва в сустезанията". Това е преди 2022. и показва "вековната злоба"

2

Анонимен

преди 5 месеца

Силата да духа е голяма да.

1

Да е

преди 5 месеца

Жив и здрав и щастлив!