75

Запознат

преди 5 месеца

Когато СССР воюваше в Афганистан не пращаше войничета на СИВ на бойното поле , а великото НАТО праща другите народи да й вършат работата по Ирак,Сирия,Либия,Югославия сега искат да ни наврът и в Украина,даваните пари,оръжие утре и децата ще ни поискат тези от Европа и Америка. Това е ПОЗОР, даваните си сметка за какво гласувате и кафе ще ни заведат тези на които им даваме право да ни управляват.

74

Запознат

преди 5 месеца

Кербала??? Какво правят български воини там? България не е водила война с други държави от ВСВ. Кой интереси са обслужвали нашите войничета? Една пасмина от дупедавци и *** разполагат с живота на цялия народ. До кога ще продължава това? Народа спи и тепърва ще ни закопаят напълно. Българските синове трябва само да защитават родината ,а не да воюват за чужди интереси които в последствие ще ни навредят.

73

АнатемаНаШайката

преди 5 месеца

На днешната дата - 27 декември 1872г. беше предаден и заловен Апостола на свободата.Да си спомним за предателите - тези,които предадоха и обесиха Левски,убиха в гръб Войводата Ботев,а след Освобождението паметници им издигнаха,ш.Да споменем и техните потомци- центъджии, които 33г. кормят държавата, крадат народа и продават интересите на Родината на саксо-краварсйите си господари - тези, които през 1943г. с" демократичните" си бомби избиха хиляди българи в София и други градове на страната ни .

72

Антикравар

преди 5 месеца

Чий к..р са дирили нашите тюфлеци и чий интереси са защитавали там, че не се сещам?Народната мъдрост гласи:"Каквото са търсили, това са намерили", така че изобщо не ми е жал.

71

Анонимен

преди 5 месеца

Загинаха за Джордж Буш Младши.

70

С лакти, но после...

преди 5 месеца

До Потвърждавам За първия батальон се избутваха с лакти и връзки защото ги излъгаха,че отиват едва ли не като войски на ООН да раздават помощи и да усвояват грантове. Пълно безхаберие - базата нямаше нито противотанкав ров,нито надълби,нито ежове и поне сигнално минно поле. Охраната беше само с леко стрелково оръжие,и на позиция нямаши нито РПГ,нито СПГ. След атентата за втория батальон едва набраха половината щат.

69

Потвърждавам

преди 5 месеца

За 100 долара на ден се избиваха още в България да кандидастват за мисии. А след колко момчета се убиха с мотори и коли в България от гъзареене. Един , няма да го забравя се върна от мисия и на другия ден с новия мотор пред портала на казармата се размаза като се хвалеше преди това

68

Барон Мюнхаузен

преди 5 месеца

Чета ,всякакви глупави коментари от прости хора(русофили в случая)...Какво търси там,питат ,невежите?Отговора е ***,за пари ,за да оцелеят техните семейства от прокремълското правителство на Сергей Станишев,който доведе държавата до просешка тояга и висока престъпност.Попивайте в мир ,момчета,за мен вие сте герои!!!

67

Virtuozzo

преди 5 месеца

дадохме фира за краварският световен терорист и окупатор !Срам и позор !

66

Анонимен

преди 5 месеца

Срамът е и за тях , защо се сражават и убиват мирно население по света , парите ли са най-важното ?

65

Дет то Америка

преди 5 месеца

Тези убити момчета са заради престъпниците от САЩ .

64

Анонимен

преди 5 месеца

До Срам и позор..Какво ТЪРСЯТ там ???

63

Анонимен

преди 5 месеца

До БКП СА ГАДНЯРИ..Само че БКП си празнуват празниците , а Бг-''демократите'' се криете на единственият си ''празник'' --10.11.1989г. , що бре ?

62

Анонимен

преди 5 месеца

До БКП СА ГАДНЯРИ....Защо не си ядете ''ТОРТАТА'' ???

61

Анонимен

преди 5 месеца

Гас-арбайтери на САЩ !За България ли се сражаваха ???

60

Анонимен

преди 5 месеца

Не умряха за Бгне са ни герои

59

Анонимен

преди 5 месеца

Тъжно ама греха им да берат САЩ и те самите по желание бяха там

58

БКП СА ГАДНЯРИ..

преди 5 месеца

САМО ЗА РУСКИТЕ ЖЕРТВИ МИСЛЯТ... ЗА БЪЛГАРИТЕ ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАТ...

57

Манипулиращо/

преди 5 месеца

Манипулиращо се описва развоят на събитията. Камионът е спрян със стрелба.Пуши. Четиримата загинали напълно лекомислено излизат от прикритията си и доближават камиона и тогава камионът гръмва. Съгласно сапьорската наука това е пълна глупост. Това показва,че тия хора са били тотално неподготвени. При такъв казус се чака 24 часа и се извикват специализирани сапьорски екипи.

56

IQ 3.14

преди 5 месеца

имах един познат, беше ircOP. беше голем герой в пространството, а петък вечер косеше с големата двуръчна брадва. след това 2 седмици гаджето му му купуваше и му носеше сандвичи и пвц бира, докато му минат паническите атаки че некой ще го пита на улицата що се вживява.