491

Коки

преди 3 месеца

*** и изкуфяла бабичка и доносница на ДС

490

Аз

преди 4 месеца

Нешка Робева, Боби Михайлов, Данчо Лечков, Емо Костадинов велики личности в спортната история на страната, тотално деградирали и плюли на имиджа си за една шепа стотинки / при Нешка копейки /.

489

ЧЪРЧИЛ

преди 4 месеца

Комунистката,близалка на диктаторския режим ще ми защитава мракобесният паметник. Тя ще ми говори за вяра, боже, боже. грешка робева да повежда всички червеноармейци към тайгата, тундрата и в сибир при таваришите. Такива като нея са предателите на България.

488

ЧЪРЧИЛ

преди 4 месеца

Точно тя -комунистката да говори за вяра. Боже, боже и да ми защитава ***. Леле, леле. Защо я публикувате. Русоробите в Сибир при ***, начело с грешка робева.

487

Анонимен

преди 4 месеца

Неофашистите-демократи като сте против концлагерите, защо не напишете кога са открити и от кого - от вашите фашистки предци - Гонда вода и Коциян и тн концлагери. Отделно надминаване на комунистите по рязане на глави, дране на живо, побоища, убийства на министър-председатели като Стамболийски и Стамболов и Димитър Петков, избиване на хора без съд и присъда от полицията след викане за малка справка посред нощ. Не пожалихте от хулите си и Нешка, вие сте пример за хора с антиморални безценностиПФУ

486

Анонимен

преди 4 месеца

ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 34 ГОДИНИ ОТ 9 СТАНАХМЕ В РЕЗУЛТАТ НА УПРАВЛЕНИЕТО 6 МИЛИОНА СЪС СТРАХОТНИ СТРУКТУРНИ ИЗМЕНЕНИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО В ПОЛЗА НА КОЛОНИАЛИСТИТЕ И ВЪВ ВРЕДА НА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. СЪЩИТЕ КОЛОНИАЛНИ ТРОЛОВЕЕ ВИЯТ ЧЕ В НАРОДНИЯ СЪД ОСЪДЕНИ НА СМЪРТ ПЕТСТОТИН А НА ЗАТВОР 1000, А ЗА ТРИ МИЛИОНА СТОПЕНО НАСЕЛЕНИЕ НИТО ДУМА. НЕШКА СЕ Е ДОКАЗАЛА НЕ Е НИТО НАРКОМАНКА НИТО ПИЯНИЦА-МИСТИЧКА.

485

Анонимен

преди 4 месеца

До пияница мистикИ КОГО СА ВКАРАЛИ В ЗАТВОРА ЗА ВИЦОВЕ БЕ КОМЕДИАНТ АЛКОХОЛИЗИРАН НЕОФАШИСТКИ.

484

Анонимен

преди 4 месеца

маниера на говорене е като при бай тошо. Бибите така на село си говореха едно време и тая така. Хайде стига де

483

Главанак

преди 4 месеца

Не, г-жо Робева, няма да ги помете! Ще ги пометат сърбите, но това бездушно племе обича да го яхат и стрижат да безумие! Историята го е доказала по безспорен начин!

482

Анонимен

преди 4 месеца

До ИдеалистТова е чудесно!

481

Иван

преди 4 месеца

Никога, никой нож няма да достигне до кокала, защото българите сме мекотели. Ще изтърпим абсолютно всичко....... Или в най-добрият случай, всеки ще се спаси някъде, я в чужбина я в някое затънтено село. Но ние сме безгръбначен народ.

480

Падаря

преди 4 месеца

Гимнастичките, борците , фудболисти и от силовите спортове станаха елит след 89... сега и философи се пишат ...

479

Анонимен

преди 4 месеца

Нешка Смешке,,, комунистите развяха знамената комсомолците след тях вървят........

478

Анонимен

преди 4 месеца

Нешке, Нешке... и аз се срамувам от соцносталгици като теб, които убеждават младите, че последните 30 години живеем в лъжа, сякаш сме някакви нови Адам и *** изгонени от Социалистическия Рай на Бай Тодор! Вземаш това, смесваш го с "традиционните православни ценности" - може би сред тях и макетното ножче и "правото" да поступаш малко благоверната - е така, за Православието и сливовата, и създаваш някакво екзотично бъдеще! Срамота наистина!

477

Пак чакат на народа.

преди 4 месеца

За народа - Белене и Скравена..... за Русоробите - куфарчетата и привилегиите

476

ан

преди 4 месеца

Всъщност Нешка какво би искала да стане и какво предлага?

475

Дидо

преди 4 месеца

А аз си мислех,че копейкин е сам.

474

още нещо

преди 4 месеца

Какво иска да каже с това народа ще ги помете .нали с народа оправдаваха мрежата от концентрационни лагери и затвори с която комунофашистите покриха страната.Само че този път червената армия я няма Нешке и истинският народ ви познава злия и престъпен нрав.

473

да ама не

преди 4 месеца

Та нали точно комунистите като нея извършиханй-големите антихристиянски простъпки -рушаха църкви ,убиваха и тормозеха хора без съд и присъди , само защото не харесват произхода им.И най-голямото престъпление -убиваха собствените си другари по нареждане на Москва.точно както в ганстерските банди шефа нарежда и някой е убит.

472

Винаги

преди 4 месеца

Винаги се забавлявам като чуя тежки комунисти да говорят за християнски ценности!