9

Анонимен

преди 5 месеца

Бахтоя геноцид, бе май*на:))..от 100.000 станаха 2.3 млн, и това по официалната статистика на ООН. И виагра да им внасяш, по-малко ще се множат. Само *** и плъховете в каналите някога са постигнали такъв резултат. И отделно, къде са им мъжете, големите алахакбаровци, дето клаха деца и изнасилваха жени? Стоят в дупки и се вайкат май. Нали искаха война и я започнаха, къде са сега мъжлетата?Онзи ден даже саудитския крал им каза: не ни питахте като почнахте атентатите, сега защо искате помощ?

8

Анонимен

преди 5 месеца

израел се проточи като свинско черво

7

Анонимен

преди 5 месеца

ВОЙНАТА В ГАЗА ВОДИ ДО ФАЛИТ НА ИЗРАЕЛ, ТОВА Е ЦЕЛТА. ИЗРАЕЛ СТАВА ЗАВИСИМ ОТ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ.

6

Анонимен

преди 5 месеца

ще се проточи. това са 50.000 плъха, скрити в канали и още 300.000 помагачи, които им носят храна и оръжия.

5

Българин

преди 5 месеца

На 6/10 бе тихо и спокойно, навечерието на мирен договор между Израел и Саудитска Арабия, четвърт милион палестинци работеха постоянно в Израел. Но за терористите от Хамас и ятаците им в Газа това би означавало отдалечавене от висшата им цел да унищожат Израел и затова го нападнаха непровокирано, заклаха над 1000, отвлякоха над 200, танцуваха върху труповете им с баклави в ръцете. Израел им отвръща заслужено и не бива да спира, докато не отстрани смъртната заплаха на терора.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Това в Газа не е война, а геноцид. Убити са над 20 000 мирни граждани, голяма част от които деца.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Хамас разбраха значението на поговорката - да бе мирно седяло, не би чудо видяло!

2

Анализатор

преди 5 месеца

Това е добра новина.Равините няма да оставят жив ни един палестински циигааниин.После обаче трябва да продължат и с другите и така до Масква!

1

Алекс

преди 5 месеца

Израел няма избор.Или унищожава "ХАМАС",или престава да съществува като държава.Дефицита и продължителността на бойните действия са без значение.