38

Не се ли усещате?

преди 4 месеца

Кремълските слуги и ''бивши'' агенти на ДС от сглобката под прикритието на евроатлантизма,промениха Конституцията на България,и сега хора с двойно гражданство могат да заемат висши държавни постове.Ако не ги реагираме,утре някой руснак с двойно гражданство може да ни стане управник!

37

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 27 Страхотна биография.Това обеснява всичко.

36

Чичо Манчо

преди 4 месеца

Съгласен. Все едно анализа е мой.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Герб:*** , няма ПАри , действай !

34

Анонимен

преди 4 месеца

Нали , особено от както герб няма вече толкова ХРАНИЛКИ ,... и за Овчаров !

33

продължението

преди 4 месеца

"Професорът" написал кратък текст по интересната присвоена тема, защото дъщеря му не е в състояние да напише дори три смислени изречения. Добавили и пищни илюстлации, дело на професионалист и така лyдaтa жена стана доцент. Въпреки че мнението на секцията, в която обсъдили "труда" било, че текстът е подходящ за туристически справочник. Мога да напише и за други свръхскандални случая, при които рабфаковци, завършили с тройки, станаха доценти пак в това институтче още по времето, когато имаше ВАК.

32

Пак до 27

преди 4 месеца

Знае се, че "професорът" е написал тези книги по поръчка, за да бъдат изтъкнати имената на някои лица като изверги, извършили неописуеми жестокости непосредствено след 9-и септември. Имената на много други обаче, въпреки престъпните им прояви просто не били споменати, особено на някои, отличили се с престараване по времето на Народния съд. За да хабилитират сантахулавата му щерка просто присвоили темата, по която работила беззащитна изкуствоведка и професорът по БКП написал четиво (ще продължа)

31

Не те ли е срам

преди 4 месеца

До АнонименБе Овчо!Слуз герберска!

30

До Анонимен 27

преди 4 месеца

Дано в някои случаи ВАК да е действал така, както ти пишеш. Аз знам отделни случаи от последните години на битието му и съм в потрес. Доцент стана жена с психично заболяване, настанена на изхранване в БАН, защото навремето нейният баща бил един от най-дебелоглавите схоластици преподаватели по "История на БКП". Разказва се, че навремето го пратили да изкара някакъв курс в АОНСУ и затова се считал висшист. След промените този написа няколко книги, в които яростно плюеше социализма и комунизма.

29

До 28

преди 4 месеца

До АнонименАко Борисо знае на каква тема му е аспирантурата, ще си орежа главата!

28

Анонимен

преди 4 месеца

Аз не виждам за какво безвремие мучи целата гладна герберска зганн? Боко никой не го е свалял, той си вилня, простя, ебаз 200, *** се на Путин и би хората и накрая загуби изборите. Той не е подавал оставка предсрочно.

27

Сата НАТО

преди 4 месеца

Борисов не е пожарникар, а милиционер, преподавател по политическа подготовка в комунистическото милиционерско училище и изпечен демагог, който ръководи организацията на изсмедта на българската нация.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Министърът на МО Тагарев е завършил в Долна Митрополия ВУ на ВВС като инженер по поддръжка на самолети МИГ и Су, а през 1989 г. аспирантура във ВА Жуковски - Москва.Става инженер към 25 авиационен полк и 3 години - 1995-98 е н.с. в БАН.Сетне се занимава с военни проекти към МО и е бил 6 г. военен съветник в Украйна. През 2013г. става министър на МО в служебния кабинет на М.Райков, а през 2014 г. става професор по кибернетика към БАН! Проф.Денков стана министър на МО през 2021г. и става академик.

25

Сата НАТО

преди 4 месеца

ГЕРБ е организация на най-долната *** на България, ръководена от комунистически милиционерски политрук. А този *** повтаря простащините на Боко Борисов.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Обърнете внимание на факта, че сегашният партиен лидер на ГЕРБ! Който навремето едва е записал за пожарникар в богатата на на специалности Висша милиционерска школа ВМШ-Симеоново, завършва аспирантура в същата тая школа и става к.т.н.Все пак проявява благоразумие и не става учен, а политик. Но проф.Денков става министър на МОН и като такъв става академик.Специалистът по системи на МИГ и Су 3 години е н.с. в БАН - в 1995-98 г., сетне се занимава с военни проекти, 6 г. е съветник към МО на Украйна

23

Анонимен

преди 4 месеца

До Красимир, к.24 Понеже говорим за учени хора, трябва да си припомним времето, когато министър на МОН стана един дългогодишен доцент, историкът специалист по египетски пирамиди Игнатов. Първата му работа беше да махне ВАК - една цедка, която не пропускаше пишман-учени и преподаватели във ВУЗ, както и преписвачи на чужди постижения. След 8 месеци доц.Игнатов стана професор, ВУЗ-овете се напълниха с над 700 професори и 1700 доценти и станаха бизнес училища,които произвеждат пишман специалисти.

22

анализатор

преди 4 месеца

Независимо от социалния статус,когато един човек е привърженик на бандитската банкянска организация,то той не става за нищо.Господине,вие от кои сте?

21

Красимир

преди 4 месеца

Историк!??? Далеч от истината. Българската история е най скритата господине. Излезе ли истината ще тлябва да пренапишем съществуването на живота на земята. Всички станаха професори с измама и дълбоко навеждане.

20

Анонимен

преди 4 месеца

А Овчаров мястото му е вече ...знае къде.Няма вече онези историци от 19/20 век, тези са някакви епигончета.Днешните историци са като ония дето продават и уговарят мачове.Вижте и хистори- вършат се само внушения.Наука на килограм.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Този човек също ли е син на професор историк?