95

ТЪПИТЕ АВСТРИЙЦИ С

преди 4 месеца

ВИЗИ В БЪЛГАРИЯ! ПРЕДЛАГАМ ДА ГИ ОБЯВИМ ЗА ВРАЖДЕБНА НАЦИЯ!

94

Анонимен

преди 4 месеца

България ежегодно губи по около 6 млрд. лева, умножете по 11 години, това на какво прилича, какъв ЕС какви 5 лева.

93

Анонимен

преди 4 месеца

Пълен бойкот на целия ЕС, защото тези блокади не се правят само от Австрия, не бъдете наивни, тук участва целия ЕС, имат тайни договорки.

92

То беше ясно !

преди 4 месеца

Просто искат да ни пречат особено на транспортните фирми им разказват играта . Ние на пук заедно със Румъния не можем ли пък да си махнем със тях граничния контрол ? Доколкото знам номера става . За нас е ясно че тези ще ни отлагат докато могат ,а ние няма ли начин постоянно да им пречим ,иначе те не го усещат !

91

Чоко

преди 4 месеца

Пълен бойкот на всички австрийски инициативи и предрожения

90

Ангел Ангелов

преди 4 месеца

Шенген , това е раят на земята ... ах , тези лоши австрийци мислят само как да опазят границите си . Реки от мед и масло текат ... о ... Шенген , Шенген ... а , после Шенгена идва Еврозоната .Там Господ с разтворени обятия чака българите да ги настани на най - хубавото място в рая ... реки от мед и масло текат там ...

89

Анонимен

преди 4 месеца

Би трябвало да се тълкува като чиста форма на расизъм срещу източноевропейци в случай че България отново не бъде допусната поне до въздушен шенген.

88

Идеалист

преди 4 месеца

Кои още не са разбрали, че на Западна Европа е нужно да има 2 граници - външна и вътрешна - Шенгенска.

87

На найси

преди 4 месеца

Никакъв Шенген за пропаднали и бедни държави.Сиромах човек ,жив гявол.

86

Анонимен

преди 4 месеца

Как така Нидерландия се съгласи, но последната дума има парламентът? цитати няма, потвърждение няма, това са българските медии

85

Анонимен

преди 4 месеца

Ами близко е до акъла, просто не им трябват в Шенген, явно Запада имат др планове.:))

84

Анонимен

преди 4 месеца

Шенген е удобен за работливи българи и румънци . За голяма част в България той не представлява интерес. А това са пенсионери , схемаджий в корупцията , държавни б ок луци, фуражки , парази т и О. От социалните , инвалиди . И като се огледа човек те Зи за Шенген са малко . А самата Австрия е пълна с Р у С ки от Па дА к на социална издръжка .

83

Реалист

преди 4 месеца

И с Шенген и без Шенген пак ще си пием ракийката и ще си хапваме шопска салатка.Ще си колим прасето как си знаем и ще копаме лозето как си знаем.А па ония дет напъват за Шенген да ядат,, пластмасови "чушки и замразено свинско от военните запаси на Шенген....

82

Анонимен

преди 4 месеца

За по-нататък ще е сухопътния Шенген. Първо Фронтекс трябваа да се позакрепи и започне да патролира по българо-турската. Техника и персонал да вкара, то е и в инерес на България това, защото неминуемо след сухопътно приемане в Шенген мигрантския натиск към България би се засилил.

81

Анонимен

преди 4 месеца

2024 България влиза в Шенген по въздух.

80

БОЙКОТ !!!

преди 4 месеца

Българи, бойкотирайте всичко, свързано с лицемерна Австрия ! Не зареждайте горива на бензиностанции OMV !!! Работя на експертно ниво с много държави, но твърдо мога да заявя, че най-трудно се работи с Австрия, Северна Македония и Хърватия !!! Австрийците са нагли и лицемерни !!! Австрийците искат да бъдат възприемани като германци, но за австрийците има виц - австриецът е западен славянин, който не е издържал изпита за германец !!! Бойкот на всичко, свързано с лицемерна Австрия !!!

79

ЩОМ СМЕ ПО-АЛЧНИ ДА

преди 4 месеца

До ЗАПОМНЕТЕ:

78

ВЪН ДЪН

преди 4 месеца

АМИ НЕ Е ЛИЦЕМЕРИЕ - ПРОЗОРЛИВОСТ Е !

77

Българин

преди 4 месеца

Къф Шенген, кви пет лева, бе? Тепърва ще вдигат огради и стени, щот туй "свободното движение на хора и стоки", докара само ислямски терор и цокане на социални от точно тези държави, от които зависи разширяването...

76

Анонимен

преди 4 месеца

Въздушен Шенген към момента е напълно достатъчно.