95

По отношение

преди 4 месеца

Малка двуместна с висок екостандарт ви решава проблемът в градски условия. Инвестицията в техника винаги е губеща. В идващото цифрово бъдеще за тези пари можехте да купите земеделска земя със собствен водо и енергоизточници, идват изкуствени продоволствени и финансови кризи. Земята и водата стават най-ценен ресурс на планетата.

94

По отношение

преди 4 месеца

на регистрацията сте прав. Но сте похарчил напразно пари, около тридесет хиляди долара, за технология в процес на разработка. Добивът на материалите за батериите е в пъти по-неекологичен от сегашните автомобили. В Африка се ползва детски труд. Утилизацията е заравяне в почвата, на въпросните батерии, което трови почва и подпочвени води. Сложете си ръка на сърцето и признайте, че проблемите при еликтричките започват от първия месец на покупката. Една малка градска количка ви решава проблемът в гр

93

Анонимен

преди 4 месеца

До Технологии има - амии не можеш за 2-3 хиляди леваЗа толкова ще е по скоро издялано, отколкото сглобяване. Как ще го регистрираш?

92

Технологии има

преди 4 месеца

доста по-евтини, отлежават в едно патентно министерство. И не са милиони, Да Винчи и Тесла не са работили с милиони. Най-лошата инвестиция е хибрид кола, обикновено си продават имотите от родителите и мислят, че са хванали Господ за шлифера, един ден не работило на Запад, но се фръцкат с хибриди, обикновено комплексари с боядисани коси и младежи с ЛГБТ уклон. При наличие, че ако си талантлив сам в гаража можеш да сглобиш екологично средство за 2-3 хилки. Комплексари, Сър!

91

Анонимен

преди 4 месеца

Ше си карам старата бензинова бангия , докато можем ....ДРУГОТО Е "ПУНТА МАРА " ЗА ПАРИ!

90

до 94

преди 4 месеца

То предлагане може да има ,но дали има и търсене,има да си чакаш да я продадеш електричката ама с издухана батерия,за какво му е на човек такова животно?

89

Jackie

преди 4 месеца

Толкова ми е ниско самочувствието че съм дошло(защото и аз не знам какво съм) да плюя по бедните пенсионири в България. Ама съм мноооооооооо як а? И като забележите че и едно изречение ме мога да съставя на Български език напрау кърти.

88

Анонимен

преди 4 месеца

Пълна глупост е тази статия. Отворете един сайт за коли втора ръка и там се вижда ясно. Дори употребяваните електрички са си цифра. 7-8 годишни Тесли са на 50% процента от цената на новите модели. 7-8 годишните коли от почти всяка друга марка са на 20-30% от цената на новите модели. Кое се е обезценило в такъв случай?

87

Анонимен

преди 4 месеца

Разбира се че не ги интересува екологията, тези сатани които ни ги насаждат подобните им простотии. Те ходят в Давос със частни самолети които бълват с хиляди и хиляди пъти повече СО2 от нашите коли. Но според тях това не е проблем. Проблема им са нашите коли. Каква ти екология? Това са дяволи в човешки кожи. Екологията и ваксините са само за простосмъртните.

86

Анонимен

преди 4 месеца

Електрокар ще си купя когато станат по 10 000 левабройката Засега ще си карам дизеларката на олио в което са пържили картофки

85

Анонимен

преди 4 месеца

реално никой не го интересува екологията -иначе колите на газ щяха да са с привилегии,както и еко нормата да се определя от измерените газове а не годината на производство отделно нямаше да горим отпадъците на цяла Европа,иначе ако имаше кола подобна на тролейбус на мен не ми пука че отгоре стърчи -важното е разхода да е минимален ,а там където отгоре няма кабели -превключваш на газ

84

До 94

преди 4 месеца

Така, де така! За това пиша, че все още не е измислено подобно нещо! но когато се измисли това ще е вече друго ниво за ел мобилите! Защото сега те все още си замърсяват околната среда! па било то и спроизводството си! Особено на батерийте им!

83

Анонимен

преди 4 месеца

до 93 ,той още Тесла се е опитвал май да измисли безжичен ток ама още е в сферата на фантастиката,но тролея си го има от доста години - като гледам този на линия 6 май е на повече от 30 години икарус,- какво като стърчи отгоре - шофера гледа напред не нагоре :))

82

До до 86

преди 4 месеца

Да ама знаеш ли кава е разликата? Рализкара е, че тролейбусите използват пантограф! Аз говоря за нещо дето нема стърчащи пантографи отгоре да ти развалят изледа на аутото!!! Нещо като ел маг индукция говоря! Та те такова нещо все още не е измислено като цело!

81

analize that

преди 4 месеца

където има анализаторЕ и западни лакеи има регрес

80

до 86

преди 4 месеца

То е измислено отдавна и се нарича тролейбус (подобно на тролеите които се захранват от посолството но не баш :)) ) тролейбусите са може би най екологични и ефективни за момента в града.

79

До Боби

преди 4 месеца

Двигател на вода викаш, но инак водороден двигател!? Че защо не го кръстиш двигател на Баунов газ примерно? Или водороден двигател! Не за друго ами водород може да се добива не само от водата! Може да се добива и от същите теи въглеводороди от които се добива и бензина сега! При това с далеч по-малък разход на енергия отколкото да го добиваш от вода!

78

Анализатор

преди 4 месеца

Това е факт,така стоят нещата в бедната РУСОФИЛСКА България.Там където има русофили няма прогрес,там има РЕГРЕС!

77

Боби

преди 4 месеца

На пазара ми са ясни нещата. А я се опитайте да направите нещо уникално, което го няма никъде, като например двигател на вода (водороден двигател). Толкова много пари хвърлих и не се отказвам. Нещата не тръгват толкова лесно. Опитайте се да разложите водата на водород и кислород по един ефективен начин. За някой това е невъзможно, но за експериментатори като мен няма невъзможни неща, а множество експерименти и много пари в експерименти, докато се стигне до работещ прототип. Ако трябват и милиони

76

Електричка

преди 4 месеца

Глупостта на столетието