8

Анонимен

преди 5 месеца

с купешките алкохол и храна всичко е възможно, докато с домашното производство човечеството е оцеляло хилядолетия...

7

Анонимен

преди 5 месеца

Разходка в Балкана и хубави мисли.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Разходка в Балкана и хубави мисли.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Преяждането е лош навик, зависимост. Това е вид наркотик, също като пушенето и пиенето. Ако не се превъзмогне, ще ти докара след време куп неприятности- язва, затлъстяване,високо кръвно, висок холестерол, недай си Боже и дори рак. Хората трябва да разберат, че храната не е удоволствие. Храната е просто нужда на организма, която трябва да бъде правилно поемана и без излишък, иначе куп проблеми.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Дядо почина на 93, през 2001 и си пушеше до края. Почина от старост. Ни инфаркт, ни инсулт ,ни нищо. Залежа са, не ядеше, не пиеше и айде. Всеки организъм си е уникален по себе си, а добър ген и нещата се получават в правилната насока

3

Зозо

преди 5 месеца

Без алкохол и цигари. Оня ден пихме с аверите... и цигарки, вчера пулса 120 та пих хапове. Като не употребявам няма никакви проблеми.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Едно време един фелдшер ми каза-ще ядеш порция храна, колкото шепата ти. Това ти е достатъчно. И до ден днешен така правя!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Моят баща е на 87 години, 36-ти набор е, ама винаги си е хапвал, това, което иска. Алкохолът иначе отдавна го спря, преди повече от 30 години, но цигарите са си му много вкусни. По две кутии на седмица си пуши и цял живот! Ама не отдава, нищо не го боли! Само хемороиди го мъчат, ама тях ги има цял живот. Никога не е преяждал, казва, че преяждането е грях.